Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Stora apparater

Stora apparater

Hitta ett brett utbud av Stora apparater-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Stora hushållsapparater

Märken i Stora hushållsapparater

Tips för att välja stora köksapparater

Vi älskar alla att köpa och installera nya köksmaskiner. Med framsteg inom teknik och tillverkningsprocesser har vi sett en enorm tillväxt av tekniska uppfinningar inom hushållsapparater. Samsung , Bosch , LG , Beko , Teka , Delonghi , Panasonic och Candy är kända varumärken som tillverkar högkvalitativa och pålitliga köksapparater. Ta en titt nedan på några köksmaskiner och hur du väljer dem;

Matlagningsplattor

När du väljer en kokplatta kan du välja antingen en eller tvålågiga modeller. Dessutom är det också viktigt att leta efter andra alternativ som värmeinställningar och säkerhetsfunktioner. Många kokplattor har en automatisk avstängningsfunktion för att undvika överhettning och olyckor.

Diskmaskin

När du köper en diskmaskin är några av de viktigaste funktionerna att tänka på ljudnivån under körning, rengöringsfunktioner, typer av ställ och antalet strålar. Välj dessutom den diskmaskin som koordinerar med resten av dina köksmaskiner i färg och stil.

Torkmaskiner och tvättmaskiner

När du köper en kombination av tork och tvättmaskiner är det bästa tipset att överväga att mäta det utrymme du har att arbeta med. Kolla sedan in extrafunktionerna, belastningsinformation, strömkälla och prestandanivåer. En enkel tvättmaskin tar mindre plats men om du köper en två i en tvättmaskin torktumlare behöver du mer kapacitet för att justera maskinen.

Fläktkåpor

En fläkt suger ut ånga, luft och oönskade lukter som produceras under matlagning, vilket gör att ditt kök doftar fräscht. När du väljer fläkt, se till att den passar in i spisområdet på rätt sätt. Kolla sedan upp ljudnivån. Om du inte vill bli störd av ljudet är det viktigt att välja rätt fläktkåpor.

Frysar

LG, GE och Samsung är de mest pålitliga frysvarumärkena som är kända för sin prestanda och kvalitet över hela världen. När du väljer en frys för ditt kök är det bästa tipset att känna till ditt utrymme eftersom de är stora apparater och svåra att organisera.

Kylskåp

Det finns olika stilar och design av kylskåp tillgängliga på marknaden. Det bästa tipset är dock att välja ett kylskåp som tillgodoser dina behov. Bestäm hur mycket lagringsutrymme du behöver och köp den som är tillräckligt stor för att ge gott om utrymme för dina föremål.

Varmt vatten

Det är kanske den mest användbara hushållsapparaten som du bör välja med omtanke. När det gäller att köpa ett varmvattensystem för ditt hem, överväg dess funktioner inklusive tank vs tanklös, design, storlek, lagringskapacitet, energieffektivitet och pris.

Kökssortiment

När du väljer ett kökssortiment är den viktigaste faktorn att tänka på dess stil. Den fristående köksserien är mycket populär och enklast att installera. Tänk sedan på dess ugnskapacitet för bakning, storlek, bredd och gas eller elalternativ.

Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar har en effektinställning. Generellt gäller att ju högre spänningen är, desto effektivare och snabbare blir den vid matlagning. Mikrovågor med 700 watt eller mindre är långsammare och tillagar inte maten ordentligt. Så du måste bestämma dig för om du vill köpa en mikrovågsugn för matlagning eller bara för att värma maten.

Ugnar

Innan du köper en ny ugn bör du överväga några nödvändiga funktioner som förvärmning, automatisk avfrostning eller specialiserade förprogrammerade inställningar. Se dessutom till att kontrollera andra faktorer som konvektion, glasdörrar, sabbatsläge, timer och stjärnfunktioner.