up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Surfplattor-ereaders

Fodral - Typ av lock: ansikte dubbla kuvert

()
load

Hur väljer man ett tablettskydd?

Du bör se till att din surfplatta är skyddad mot droppar, repor och damm. För att uppnå detta måste du köpa tablettfodral . Tablettfodral gör det lättare att hålla, bära och använda enheten. Här är några val för de olika surfplattskydden som erbjuder olika typer av skydd. Läs vidare;

Bokomslag

Med Samsung Book Cover kan du bara skydda baksidan och sidorna av din surfplatta. Frontskärmen/displayen förblir öppen och du kan använda den utan att behöva öppna locket. Men i Pocketbook omslagen är din surfplatta fortfarande utsatt för skador.

Bokfodral

Bokfodral skyddar surfplattan från båda sidor, bak och fram. Denna typ av surfplatta är idealisk när du vanligtvis bär surfplattan i dina ryggsäckar. Apple surfplattans fodral har vanligtvis ett integrerat stativ som gör att du kan använda surfplattan i upprätt läge. Du behöver dock alltid öppna locket varje gång du använder surfplattan.

Surfplatta med tangentbord

Du kan använda det integrerade tangentbordet på omslaget för att skriva längre texter som e postmeddelanden eller webbplatsinnehåll. Keyboard Cover är idealiskt för resor när du inte gillar att använda tunga bärbara datorer. Xiaomi , Apple , Logitech och Lenovo erbjuder det bästa utbudet av surfplattor.

Tablettskydd med fallskydd

Denna typ av surfplatta ger extra skydd mot repor och fall och stötar. Generation Smart Folio gör dock din surfplatta lite tyngre och skrymmande. Fallskyddsskydd är idealiska för barn.

clouse menu Stänga