up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Surfplattor-ereaders

Tablettes - Anslutning: Wi-Fi

()
load

Hur man köper en surfplatta en köparguide

I allmänhet äger människor en smartphone och en bärbar dator, men ibland blir det viktigt att ha ett tredje alternativ som är en surfplatta. En kvalitetssurfplatta kan vara en bra följeslagare och hjälpa dig att utföra de vanliga uppgifterna som du vanligtvis gör på en bärbar dator som att surfa på webben, strömma videor, kolla e postmeddelanden och spela spel för underhållning. Du kan dock göra alla dessa saker på ett bekvämare sätt eftersom en lätt och kompakt Samsung Galaxy Tablet är mycket lättare att bära och använda när du är på språng.
Det finns olika surfplattor på marknaden från ledande varumärken som Apple , Samsung , Lenovo , Huawei och Microsoft som gör det svårare att hitta den rätta. Tänk på punkterna som nämns nedan och välj rätt;

Är portabilitet en prioritet?
Surfplattor med 8 till 10 tums skärmar är idealiska om bärbarhet är din prioritet. Oftast är surfplattorna tunna och lätta och batteriet räcker upp till 10 till 15 timmar.

Vad är din budget?
Tabletter finns i olika prisklasser. Vissa börjar till och med från 0. Surfplattor som finns i större storlekar och avancerade funktioner kostar mer. Så du kan välja den som passar din budget.

Vad ska du göra?
Om du är någon som gillar att läsa romaner, serietidningar eller titta på filmer bör du välja en Apple Ipad surfplatta med större skärm som gör att läsa eller titta på film på ett bättre sätt.

Sök efter funktionerna
Slutligen bör du leta efter Lenovo surfplattans funktioner som operativsystem, antal portar, anslutningsmöjligheter, batteritid och utskriftskapacitet.

clouse menu Stänga