up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man en läsare?

Faktorer att tänka på när du köper en eReader

Den tekniska utvecklingen har förbättrat många aspekter av våra liv, inklusive att läsa böcker – tack vare eReaders. Med den här lilla prylen har läsningen blivit roligare och mer tillgänglig än någonsin. Det finns ett antal avancerade e läsare på marknaden med fantastiska funktioner. Vi har listat några viktiga punkter du bör tänka på när du byter från traditionell läsning till att läsa på en skärm.

Tänk på en e läsares skärmstorlek och upplösning

De flesta e läsare kommer med den genomsnittliga storleken på en pocketbok eller roman, cirka 6 till 8 tum i diameter. E bläck har svagt ljus och skarp kontrast utformad för att minska ögontrötthet som orsakas av att titta på skärmen. Pocketbook , Denver , Kobo , Tolino och Kindle är välkända varumärken som erbjuder avancerade EReaders.

Andra skärmfunktioner som varierar inkluderar:

• Skärpa
• Kontrast
• Ljus

Minnesstorlek
Du bör välja Kobo Clara HD Erreader som har den minnesstorlek du behöver. Moderna e läsare har utmärkt minneskapacitet som kan lagra tusentals böcker. Du kan hitta e läsare från 4 GB till 32 GB.

Ljudkapacitet
Om du vill lyssna på böcker, glöm inte eReaderns ljudfunktion.

Batteri liv
Batteritiden för en Pocketbook Touch Ereader beror på hur mycket du använder den. Liksom datorer har även eReaders lång batteritid. Det finns dock vissa funktioner som förbrukar en e läsares batteritid;

• Ljusare belysning
• Automatisk sidvändare
• Ljudbokskapacitet


clouse menu Stänga