up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Teka

Teka

Allt ( Teka )

Märkesinformation för Teka

Teka, en berömd vitvarumärke, har under över ett sekel förändrat hem runt om i världen med sin engagemang för innovation, design och kvalitet. Grundat 1924 i Tyskland, Teka startade som ett litet verkstad som producerade rostfria stålbehållare. Genom åren har märkets enastående hantverk lett till att produktrange har utökats för att täcka ett stort antal köks- och badrumsapparater. Idag står Teka som ett symbol för excellence inom hushållsapparater, med ett omfattande sortiment av produkter som är utformade för att förenkla och förbättra vardagen. Teka, med sin rika historia och engagemang för excellence, har blivit ett välkänt hushållsnamn som skapar apparater som gör den dagliga livet mer bekvämt och njutbart. Oavsett om du är en passionerad kock, en noggrann städare eller bara någon som värderar kvalitet och innovation i ditt hem, har Teka ett sortiment av produkter som är utformade för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Med Teka köper du inte bara en apparat, utan du tar in excellence i ditt hem.
Skapa excellence i varje hem

Teka spishällar är ett exempel på culinär innovation. Dessa köksessentiella ger precision och stil, och tillgodoser både amatörer och professionella kockar. Teka säkerställer att din matlagning är effektiv och njutbar. Teka ugnar är där tradition möter modernitet. Dessa apparater kombinerar klassiska matlagningstekniker med modern teknik. Oavsett om du bakar, grillerar eller steker, erbjuder Teka ugnar en konsekvent och jämn värme för att få ut det bästa av dina rätter. Teka fläktar är de oförtjänta hjältarna i köket, tyst och effektivt eliminerar de matlagningslukter och rök. Med olika designalternativ ger de inte bara funktion utan förbättrar även det estetiska utseendet i ditt kök. Teka diskmaskiner är byggda för att göra ditt liv lättare. De är utformade för att ge dig skräddarsydda diska med minimal vatten- och energiförbrukning. Tekas sortiment av diskmaskiner erbjuder bekvämlighet och tillförlitlighet, så att du kan njuta av dina måltider utan att behöva diskhantverk. Teka kylskåp är utformade för att hålla ditt mat och dina drycken kall. Med innovativa funktioner som frostfri teknik och anpassningsbara hyllor säkerställer Teka kylskåp att dina livsmedel hålls i bästa skick längre. Teka vattenberedare ger dig varmt vatten när som helst du behöver det. Teka erbjuder energieffektiva lösningar som möter dina krav och sparar på elräkningen. Teka tvättmaskiner är utformade att hantera ditt tvätthantverk med omsorg. Med olika lastkapaciteter och avancerade tvättprogram tillgodoser de alla dina tygvårdskrav och säkerställer dina kläder ser och känns bäst.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga