up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Välj rätt powerbank för din telefon

Effektkapacitet

Det bästa är att välja en powerbank som har högre kapacitet än din mobils batteri. Om din telefon har en kapacitet på 2500Mah bör du överväga att köpa en Xiaomi powerbank med en minimikapacitet på 5000mAh för att säkerställa att den laddar din telefon helt.

Välj en pålitlig tillverkare

Nästa sak du behöver tänka på är tillverkaren av produkten du ska välja. Det finns många företag som erbjuder billiga produkter men deras kvalitet är mycket låg. Eftersom mobiltelefoner är dyra prylar bör du alltid ansluta dem till en powerbank tillverkad av pålitliga företag som Xiaomi , Samsung , Tp link , Belkin , eller Denver . Överväg att köpa en Tp link powerbank !

Anslutningsmöjligheter och antal USB portar

Det är bättre att välja en Samsung powerbank som erbjuder ett antal anslutningsportar. Powerbanks används ofta vid nödsituationer när det inte finns någon strömkälla i närheten. Den ska också vara kompatibel med alla prylar du använder regelbundet.

Säkerhet och kvalitet

Kvaliteten och säkerheten på enheten är något som inte bör förbises. Det ger dig sinnesfrid när du använder Denver Power Bank eller Belkin Power Bank. De välkända varumärkena vidtar höga säkerhetsåtgärder när de tillverkar sina produkter. Priset kan vara högre, men det är värt kostnaden om det sparar din telefon och powerbanken.

clouse menu Stänga