up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top

Vilka tillbehör behöver jag till min telefon?

Varje år kommer en ny smartphonemodell med bättre och förbättrade specifikationer. Men oavsett hur avancerad mjukvara och hårdvara som är packad i din mobil, behöver du fortfarande ett sortiment av mobiltelefontillbehör för att förbättra din upplevelse när vi pratar om mobiltelefontillbehör; det finns massor av användbara saker som telefonfodral, skärmskydd, trådlösa hörsnäckor, telefonladdare, stativ, Samsung digital penna och många fler.

Vad är mobiltillbehör?

Enkelt sagt, ett mobiltillbehör definieras som ett stödtillbehör som förbättrar och kompletterar din upplevelse när du använder din telefon för arbete eller underhållning. Du kan få det bästa utbudet av mobiltillbehör från ledande tillverkare som Xiaomi , Apple , Samsung , Canon och Startech . Ta en titt nedan på två viktiga mobiltillbehör som du bör ha;

Stativ och selfie pinnar

Det är alltid bra att ha ett stativ eller en selfie pinne när du reser eller deltar i något evenemang för att fånga dessa minnesvärda ögonblick. Till exempel låter Xiaomi Stick Tripod dig ta några udda foton och videor av dina resor och äventyr.

Hörlurar

Om du vill njuta av musik med diskretion bör du alltid köpa ett par hörsnäckor av god kvalitet. Oavsett om du studerar, tränar eller bara strövar runt på gatorna, är denna fantastiska lyssningspryl bäst för dina behov.

clouse menu Stänga