up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Telefoni

Väskor och Fodral

()
load

Hur man väljer det perfekta telefonfodralet

Drops and slips är bara några olyckliga händelser som kan förstöra dina dyra smartphones. Därför måste du veta hur viktigt det är att skydda din enhet från att skadas eller gå sönder. Från smalt telefonskal till robust fodral, lättviktsfodral till hårt skal, du har massor av alternativ som ger det bästa skyddet för dina smartphones.
För grundläggande skydd bör du välja ett telefonfodral som ger maximal stötdämpning. Den ska vara gjord av gummi eller silikon båda är utmärkta stötdämpande material som täcker din telefons mest sårbara kanter. Undvik att köpa plast mobila täcker eftersom de är dåliga att absorbera stötar och kan översätta någon inverkan direkt till din enhet.
Vilken typ av mobilfodral du köper beror dessutom på var du ska använda din smartphone. Om du till exempel inte kommer att använda eller bära din telefon utanför hemmet eller arbetsplatsen, skulle ett smalt och genomskinligt fodral vara ett utmärkt val. det kommer att ge minimalt skydd samtidigt som den visar upp din telefons estetik och design.
Fodral med skrymmande och tjocka skal är tyngre och lägger mer vikt för att absorbera stötarna. Ett fodral ska också vara vattentätt; men det är mindre bekymmersamt nuförtiden eftersom tillverkare som Xiaomi , Apple , Samsung , Gigabyte och Huawei säkerställer vattentäta funktioner i en standardtelefon .
Till sist, vilken färg, design eller mönster på mobilfodral du väljer som passar din stil är en fråga om personlig preferens. Se till att välja ett fodral som förbättrar greppet och som känns bekvämt i handen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga