Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Telefoni

Telefoni

Hitta ett brett utbud av Telefoni -produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Telefoner

Märken i Telefoner

Köpguide för smartphone: Tips för att hitta rätt telefon

Med för många mobiltelefonalternativ på marknaden blir det svårt att välja rätt för dina behov. Det bästa sättet att förenkla valprocessen är att veta hur du ska använda telefonen och vilka funktioner du behöver mest. Här är en snabbguide som hjälper dig att göra valet enklare;

Grundläggande mobiltelefoner

Grundläggande mobiltelefoner är endast utformade för samtal och sms. Om du inte bryr dig om kameror, internet och kartor, välj den här telefonen och njut av din tid. Enkla mobiltelefoner är otroligt billiga och du kan bokstavligen hitta dessa mobiler från alla ledande märken inklusive Nokia, Samsung, LG och blackberry.

Hemtelefoner

När mobiltjänsten avbryts eller vid strömavbrott är fasta telefoner den bästa vägen ut. Hemtelefoner eller gammaldags fasta telefoner har betraktats som de mest värdefulla och pålitliga kommunikationsmedlen över hela världen. Dessutom ger hemtelefoner säkerhet och ger dig överlägsen ljudkvalitet.

Mobiltelefoner

Smartphones är det populäraste valet nuförtiden. De är en dator, digitalkamera, personlig kalender och MP3 spelare i ett. Dessa mobiltelefoner drivs av operativsystemen Windows phone, Android och iOS och kommer med imponerande funktioner och rejäla prislappar. Så om du gillar att äga dyra prylar skulle smartphones vara ditt förstahandsval.

Professionella telefoner

För affärsmän och chefer används mobiltelefoner ofta för affärsändamål. Om du letar efter en telefon som du kan använda till jobbet när du är på språng, bör en professionell telefon vara ditt bästa val. De professionella telefonerna erbjuder avancerade e post och meddelandealternativ, kompletta QWERTY tangentbord, företagssäkerhet och en inbyggd kontorssvit.

Mer om telefoner:

När du väl har köpt din önskade smartphone är det nu dags att fokusera på mobiltelefontillbehören som kommer att öka din upplevelse av att använda telefonen. Det första du bör skaffa är en laddare och ett MicroSD kort. Skärmskyddet är det mest grundläggande tillbehöret som skyddar din telefonskärm.
Det bästa skärmskyddet är skärmskydd i härdat glas. Därefter finns det ett antal mönster och mönster av mobilfodral och skal som du bör överväga att köpa. För att säkerställa att din telefon förblir fulladdad bör du också skaffa en powerbank som erbjuder den nödvändiga mAh effekten. Xiaomi , Apple , Samsung , Asus , HP , Philips , LG , Dell , och Logitech är de ledande varumärkena som erbjuder det bästa utbudet av smartphones och tillbehör.