Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Thrustmaster

Information för Thrustmaster
Thrustmaster är en välkänd varumärke som lanserades 1990 i USA, Hillsboro, Oregon. Företagets kontor ligger i Carentoir, Frankrike. Thrustmaster är en av de största amerikanska innovatörerna och skaparna av kringutrustning och spelkonsoler. De har mer än 30 års erfarenhet av företaget som gör att de kan tillverka och designa toppmoderna rattar, spelkontroller, spelkonsoler och joystickar för datorer.
Märket är speciellt berömt för sina realistiska och högkvalitativa simuleringsutrustningar, vilket gör det till ett ledande val bland spelare, flygälskare och racing-simulatorer.
Thrustmasters hållbarhet återspeglas i de robusta strukturerna och komponenternas fokus. Oavsett om du är en enkel spelare eller en erfaren eSport-konkurrent erbjuder Thrustmaster ett brett utbud av alternativ som passar olika spelstilar och preferenser.
Dessutom är Thrustmaster ett märke som är synonymt med modern teknik, precision och realism inom spelvärlden. Deras engagemang för att erbjuda spelare immersiva och högkvalitativa spelperifera har gjort dem till ett pålitligt namn bland spelälskare världen över.

Thrustmasters samling av datorer och spelkonsoler

Thrustmaster-simulatorer är utformade för att erbjuda en extremt realistisk upplevelse. Deras racingrattar och flygkontroller har speciella sensorer, kraftåterkoppling och exakta kontroller som simulerar känslan av en verklig bilratt eller flygspak.
Thrustmaster-rattar är modulära, vilket gör att användare kan anpassa sina design. Denna modulerbarhet gör att användare kan lägga till eller uppgradera detaljer som växelspakar, pedaler och handbromsar, anpassa sin upplevelse efter sina specifika preferenser.
Thrustmaster-pedaler är en viktig del av en hel simuleringsdesign, som ger realism, precision och anpassbarhet som racingälskare och spelare önskar sig i sina virtuella racingupplevelser. Många Thrustmaster-pedaler är anpassningsbara, vilket gör att användare kan justera pedalernas placering, pedalmotstånd och känslighet för att passa sina preferenser och förbättra sin racingprestanda.
Den Thrustmaster-växelspaken är anpassningsbar, vilket gör att användare kan justera växelspakens motstånd, skiftknapparnas höjd och känslighet för att passa sina preferenser och detaljerade krav på olika racing-simuleringar.
Thrustmaster-hörlurar har högkvalitativt ljud med tydlig ljudbild, positioneringsljud och immersivt surroundljud för att förbättra spelupplevelsen. Den har också robust byggkvalitet och material som kan hantera slitage som är förknippat med spel.