up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

TV-Ljud elektronik och datorer

TV-Ljud elektronik och datorer

Hitta ett brett utbud av TV-Ljud-produkter för elektronik och datorer. Upptäck de bästa erbjudandena på techinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i TV-Ljud

Märken i TV-Ljud

Hur du ansluter din TV till ett externt ljudsystem

DJ Zone

Dj zonen innehåller alla viktiga komponenter som skapar ett komplett ljudsystem. Den innehåller hörlurar, skivspelare, högtalare, kontroller och mycket mer. För att leverera den bästa ljudkvaliteten till de kompatibla mediaströmningsenheterna bör du äga hela Dj Zone satsen.

DVD och Blu Ray

Både DVD och Blu Ray kommer med sina individuella egenskaper, men Blu Ray skivor vinner striden när det gäller ljud och videokvalitet. Dessutom gör den större lagringskapaciteten för Blu Ray den till ett idealiskt val för många användare.

Hörlurar

Hörlurar är återigen den viktigaste delen av ett externt ljudsystem. De är små högtalarenheter som sitter på dina öron. Den största skillnaden mellan högtalare och hörlurar är att hörlurarna sitter direkt på ditt huvud, vilket ger den bästa ljudkvaliteten.

Mediastreamer enhet

När vi pratar om mediastreamers som för närvarande är tillgängliga är Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV och Roku de ledande plattformarna som styr marknaden idag. Var och en av dessa mediastreamers ger tillgång till många av de mest populära musik och videostreamingtjänsterna.

Soundbars

Ljudbarer är avgörande för alla ljudsystem eftersom de är prisvärda val för hemunderhållningsinställningar som levererar fantastiskt ljud. De är lätta att använda och är designade för att fungera med alla de senaste modellerna.

Högtalare

Högtalare är nyckelkomponenterna i alla ljudsystem eftersom de har störst inverkan på ljudkvaliteten. När du ansluter din TV till ett externt ljudsystem som högtalare kommer du att uppleva en fantastisk ljudkvalitet.

TV apparater

Med introduktionen av 4K och ultra HD teknik har TV: ns bildkvalitet förbättrats dramatiskt. Ljudkvaliteten är dock lika den viktigaste delen av alla hemunderhållningssystem. Av den anledningen kan du ansluta din TV till ett ljudsystem med någon av nedan nämnda metoder.

Mer om TV Audio:

Det finns flera TV ljudfästen tillgängliga i olika storlekar och design som du kan välja för din hemunderhållningsuppsättning. En skivspelare är en analog enhet som används för att spela vinylskivor av många storlekar, vanligtvis 33 3/3 eller 45 RPM. Inspelare och projektorer är också nyckelkomponenter i ljudsystemet. Med projektorerna kan du trådlöst strömma ljud direkt till ett Bluetooth kompatibelt ljudsystem Spelare som hörlurar, bärbara högtalarenheter eller hemmaljud, för en sömlös ljudupplevelse. Radios låter dig njuta av musik på alla dina mediaströmmande enheter. Xiaomi , Apple , Thrustmaster , Samsung , Asus , LG och Toshiba är de välkända varumärkena som erbjuder ett komplett utbud av externa ljudsystem, minisystem och ett stort utbud av TV tillbehör.

Det finns flera sätt genom vilka du kan ansluta din TV till ett externt ljudsystem och förbättra din tittar och lyssningsupplevelse. Några vanliga sätt listas nedan;

RCA
RCA är det vanligaste och grundläggande alternativet för att förbättra ljudkvaliteten. Allt du behöver är att ansluta din TV:s analoga stereoutgångar till ett externt ljudsystem.

Digital optisk
Detta är ett annat sätt som låter dig skicka ljud från din TV till valfritt externt ljudsystem via en digital optisk utgång.

HDMI ARC
HDMI ARC är ett utmärkt sätt att komma åt ljud från TV:n. Du kan bara använda den här metoden när din TV och hemmabiomottagare eller soundbar är ARC kompatibel.

Bluetooth
Bluetooth är ett annat bra alternativ genom vilket du kan skicka ljud från TV till externa ljudsystem. Den mest potenta fördelen med att använda denna metod är att den är trådlös. Du behöver inte ha kablar för att ansluta TV:n till det kompatibla ljudsystemet.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga