up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´

plus
WD

WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´

Produktbeskrivning WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´

Fyll din NAS med WD Red ™ och fyll den sedan med fantastisk:
Det finns en ledande WD Red ™ -enhet för alla kompatibla NAS-system för att uppfylla dina datalagringsbehov. Med enheter upp till 14 TB erbjuder WD Red ™ -drivare ett brett utbud av lösningar för kunder som vill bygga en NAS-lagringslösning. WD Red ™, som är byggt för enfärdiga NAS-system med 8 vikar, packar kraften för att lagra dina värdefulla data i en kraftaggregat. Med WD Red ™ -enheter är du redo för vad som är nästa.
Exklusiv NASware 3.0:
Inte bara någon enhet kommer att göra. I enstaka fack till åtta färdiga NAS-system höjer WD Red ™ -drivarna stapeln. Få så mycket som 112 TB kapacitet och med WD: s exklusiva NASware 3.0-teknik kan du optimera varenda en av dem. Inbyggd i varje WD Red ™ hårddisk förbättrar NASware 3.0: s avancerade teknik ditt systems lagringsprestanda genom att öka kompatibiliteten, integrationen, uppgraderbarheten och tillförlitligheten.
Byggt för optimal NAS-kompatibilitet:
Desktop-enheter är inte avsedda för NAS. Men WD Red ™ -enheter med NASware-teknik är det. Vår exklusiva teknik tar gissningen ur valet av en enhet. WD Red ™ -enheter är för små NAS-system och vår unika algoritm balanserar prestanda och tillförlitlighet i NAS- och RAID-miljöer. Enkelt uttryckt är en WD Red ™ -enhet en av de mest kompatibla enheterna som finns tillgängliga för NAS-kapslingar. Men tar inte vårt ord för det. WD Red ™ -drivare är en återspegling av omfattande engagemang i NAS-partner och kompatibilitetstest, vilket resulterar i en ledande kompatibilitetslista för NAS-system.
Desktop-enheter mot WD Red:
I en nätverksmonterad lagringsenhet är en stationär hårddisk inte vanligtvis utformad för NAS-miljöer. Gör rätt vid din NAS och välj den enhet som är utformad för NAS med en mängd funktioner som hjälper dig att bevara dina data och bibehålla optimal prestanda. Tänk på följande när du väljer en hårddisk för din NAS:
Kompatibilitet: Utan att testas för kompatibilitet med ditt NAS-system garanteras inte optimal prestanda:
Pålitlighet: Den alltid på en NAS- eller RAID-miljö är en het. Och stationära enheter är vanligtvis inte designade och testade under dessa förhållanden. WD Red ™ -enheter är.
Felåterställningskontroller: WD Red ™ NAS-hårddiskar är specifikt utformade med RAID-felåterställningskontroll för att minska fel i NAS-systemet. Desktop-enheter är vanligtvis inte designade för RAID-miljöer.
Brus- och vibrationsskydd: Skrivbordsdrivna är utformade för att använda solo, och erbjuder vanligtvis litet eller inget skydd mot buller och vibrationer i ett multidrivsystem. WD Red ™ -enheter är designade för NAS-system med flera lager.
WD röd för hem
Strömma, säkerhetskopiera, dela och organisera ditt digitala innehåll hemma med en NAS- och WD Red ™ -enhet som är utformad för att enkelt dela innehåll med enheterna i ditt hem. NASware 3.0-teknik ökar dina enheters kompatibilitet med dina enheter, TV, stereo och mer. Lev i en ansluten värld.
WD Red för småföretag:
Företag trivs med produktivitet och effektivitet, två av de vägledande principerna inbyggda i designen av WD Red ™ -enheter. Det är den valda hårddisken för 1 till 8 facksystem. NASware 3.0-tekniken möjliggör sömlös integration med ditt befintliga nätverk så att WD Red ™ kan dela och säkerhetskopiera filer med din affärs hastighet. Och för större företag med upp till 16 fack räknar du med WD Red Pro ™ -enheter.
Specifikationer:
Grundläggande:
Produkttyp: hårddisk
Buffert: 256 MB
Enhet som stöds: lagringssystem
Lagringskapacitet: 320 GB
Drive Type: Intern
Formfaktor: 3.5
Varumärke: WD
Trådlöst LAN: Nej
Driftförbrukning: 4,10 W
Drive-gränssnitt: SATA
Drive Interface Standard: SATA / 600
Spindelhastighet (rpm): 5400
Nätverk & kommunikation:
Enhet som stöds: Anteckningsbok
Kör prestanda
Buffert: 16 MB
Spindelhastighet (rpm): 5400
Diverse:
Enhet som stöds: lagringssystem
Miljövänligt: Ja
Miljöcertifiering
WEEE
RoHS
Kina RoHS
Gränssnitt / portar:
Drive Interface Standard: SATA / 600
Drive-gränssnitt: SATA
Övrigt:
Enhet som stöds: lagringssystem, server
Nätverk & kommunikation
Trådlöst LAN: Nej
Fysiska egenskaper:
Vikt (ungefärligt): 598,7 g
Drive Type; Inre
Formfaktor: 3.5´´
Höjd: 1,03´´ (26,10 mm)
Bredd: 4´´ (101,60 mm)
Djup: 147 mm
Power Description:
Driftförbrukning: 4,10 W
Teknisk information:
Lagringskapacitet: 2 TB


elektronik och datorer butiken, techinn, kan du hitta olika storlekar på WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´ och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´ som kategorin Komponenter från vår elektronik och datorerbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående elektronik och datorerutrustning och även WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´ omdömen.

Funktioner WD Hårddisk WD20EFAX 2TB 3.5´´

Färg
Silver
Produkttyp
Hårddisk
Lagring
2 TB
Tum
3.5
interna anslutningar
SATA
RPM
7200

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up