up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´

plus
WD

WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´

Produktbeskrivning WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´

WD Red ™ Plus är full av kraft för att hantera NAS-miljöer för små och medelstora företag och ökad arbetsbelastning1 för SOHO-kunder, och är idealisk för arkivering och delning samt RAID-array-ombyggnad på system med ZFS och andra filsystem. Dessa enheter är byggda och testade för upp till 8 fack NAS-system och ger dig flexibilitet, mångsidighet och förtroende för att lagra och dela dina värdefulla hem- och arbetsfiler.


Funktioner:

För små och medelstora företag:
Strömma, säkerhetskopiera, dela och organisera ditt digitala innehåll med NAS- och WD Red ™ Plus-enheter som är utformade för att enkelt dela innehåll med enheterna hemma eller i ditt företag. NASware ™ 3.0-teknik ökar dina enheters kompatibilitet med ditt befintliga nätverk och enheter. För större företag med upp till 24 vikar kan du räkna med att WD Red ™ Pro-enheter ger exceptionell prestanda.

Exklusiv NASware 3.0:
Inte bara någon enhet kommer att göra. Få upp till 112 TB kapacitet i ditt 8-fackiga NAS-system och med Western Digital exklusiva NASware 3.0-teknik kan du optimera varje enhet. Inbyggd i varje WD Red ™ Plus-hårddisk, förbättrar NASware 3.0s avancerade teknik lagringsprestanda genom ökad kompatibilitet, integration, uppgraderingsförmåga och tillförlitlighet.

Byggd för optimal NAS-kompatibilitet:
WD Red ™ Plus-enheter med NASware ™ -teknik tar bort gissningen av att välja en enhet. Vår unika algoritm är optimerad för NAS-system och balanserar prestanda och tillförlitlighet i NAS- och RAID-miljöer. Enkelt uttryckt är en WD Red ™ Plus-enhet en av de mest kompatibla enheterna som finns tillgängliga för NAS-kapslingar. Men ta inte vårt ord för det. WD Red ™ Plus-enheter är en återspegling av omfattande NAS-partnerteknologi och testning av kompatibilitet.

WD Red ™ Pro för stora företag:
Om du letar efter kraftiga prestanda för NAS, levererar WD Red ™ Pro-enheter enastående prestanda för medelstora till stora företagskunder med extrema krav. För NAS-miljöer med 9 till 24 vikar levererar WD Red ™ Pro-enheter kompromisslös prestanda och orubblig säkerhet med 5 års begränsad garanti.

3D Active Balance Plus:
Vår förbättrade balansregleringsteknik förbättrar den totala körprestandan och tillförlitligheten avsevärt. Hårddiskar som inte är ordentligt balanserade kan orsaka överdriven vibration och buller i ett multidrivsystem, minska hårddiskens livslängd och försämra prestandan över tiden.

24/7 miljö:
Eftersom ditt NAS-system alltid är på är en pålitlig enhet nödvändig. Med en MTBF på upp till 1 miljon timmar är WD Red ™ Plus-enheten konstruerad för att hantera 24x7-miljöer.

Stationära enheter mot WD Red ™ Plus:
Gör precis vid din NAS och välj enhetssyfte som är byggt för NAS med en rad funktioner för att bevara dina data och bibehålla optimal prestanda. Ta hänsyn till följande när du väljer en hårddisk för din NAS:

Kompatibilitet: Till skillnad från stationära enheter testas dessa enheter specifikt för kompatibilitet med NAS-system för optimal prestanda.
Pålitlighet: Alltid på en NAS eller RAID är en het och stationära enheter är vanligtvis inte utformade och testade under sådana förhållanden som WD Red ™ Plus-enheter är.
Felåterställningskontroller: WD Red ™ Plus NAS-hårddiskar är speciellt utformade med RAID-felåterställningskontroll för att minska fel i NAS-systemet.
Buller- och vibrationsskydd: Designade för att fungera ensam, stationära enheter erbjuder vanligtvis lite eller inget skydd mot buller och vibrationer som finns i ett multi-drive-system. WD Red ™ Plus-enheter är utformade för att trivas i NAS-systemmiljöer med flera fack.


Specifikationer:

Kapacitet: 4 TB
Cache-storlek: 128 MB
Diskhastighet (RPM): 5400 rpm
Antarmuka: SATA
Cachestorlek (MB): 128 MB
Överföringshastighet: upp till 175 MB / s
Kompatibilitet: Designad med CMR-teknik för små eller medelstora företag i RAID-optimerade NAS-system med upp till 8 fack. Perfekt för hantering av ökade arbetsbelastningar, inklusive utökad operativsystemkompatibilitet och ZFS.
Inspelningsteknik: CMR
Mått (L x B x H): 146,99 mm x 101,6 mm x 26,11 mm
Vänta inte längre utan köp WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´. För ytterliggare frågor angående WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´s egenskaper, kan du kontakta techinn genom vår kontaktsida. techinn erbjuder en exklusiv kollektion av Komponenter för elektronik och datorer och andra fritidsaktiviteter. Vår Komponenter kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Hårddisk hddvaror.

Funktioner WD WD 40EFZX SATA III 4TB 3.5´´ Disk Kör SATA III 4TB 3.5´´

Färg
Röd
Produkttyp
Hårddisk
Lagring
4 TB
Tum
3.5
interna anslutningar
SATA
RPM
5400

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Följande beställning och bra produkt

-

Levereras i tid, dessa hårddiskar gör min NAS glad!

Utmärkt prestanda

-

Den kom en vecka senare än planerat men skivan är utmärkt. Bra pris och rekommendera.

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up