Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herretøj

Herretøj fitness

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til fitness. Oplev de bedste tilbud hos traininn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvordan vælger man træningstøj til mænd?

Jakker: En jakke er et perfekt varmt stykke tøj, der normalt bruges, når man skal til træning i koldt vejr. En jakke bruges til at holde hyggen. Jakker er lavet af læder, bomuld og uld. Den laminerede membranjakke er vandtæt.

Bukser: Bukserne til træning er lavet af fugttransporterende stoffer for at holde sved væk under træning. Den er forlænget fra taljen til anklen, så den giver dig ordentlig dækning under forskellige træningsaktiviteter.

Poloskjorter: En poloskjorte er en afslappet T shirt, og mange mennesker elsker den at have på under træning. En poloshirt er et let og behageligt tøj til træning. Den er lavet af strikket bomuld, der hjælper med at holde fugt væk og holde dig tør. Poloshirts er designet som sportstrøjer til mænd som tennis, golf og polo.

Sokker: Sokker er også en del af træningstøj. Sokker, der er lavet af fugttransporterende stof, er bedst at bruge til daglig træning. Sokker giver dine fødder beskyttelse, temperaturregulering og fugtkontrol.

Sweatshirts: Sweatshirten bruges som behageligt sportstøj om vinteren. Du holder dig varm i kolde temperaturer, og du ser også moderigtig ud. Sweatshirtsene er langærmede pulloverskjorter og er normalt lavet af bomuldsstofmateriale.

T shirts: En kortærmet skjorte giver dig et ekstra lag af komfort under sommertræning. De er meget åndbare og er lavet af bomuld.

Strømpebukser: Strømpebukser er et tøj, der bruges til at have på under træning, fordi dets strækbare materiale hjælper med at holde dig komfortabel under forskellige træningsaktiviteter. Stram træning er lavet af tyndt strækbart materiale, der giver dig frihed til hurtige bevægelser. Strømpebukser dækker benene, så de kan holde dig varm om vinteren. Vælg strømpebukser , der giver en tætsiddende, men behagelig pasform.
Du kan købe en træningsdragt fra Reebok , Adidas , Leone1947 , Under Armour , Lonsdale og Kappa .

Mere om herretøj:
Find beklædningsgenstande som kimonoer, ansigtsmasker, veste, armbånd, bælter, morgenkåber, pandebånd og kasketter, baselag, jumpsuits og arm og benvarmere.

At vælge det rigtige træningstøj til mænd er afgørende for at sikre komfort, ydeevne og motivation under træning. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at vælge det passende træningstøj:

Overvej aktiviteten : Bestem hvilken type motion eller aktivitet du vil lave. Forskellige træningspas kan have forskellige krav til tøj. For eksempel kan løbetøj afvige fra træningstøj eller yogatøj.
Fugttransporterende stoffer : Vælg træningstøj lavet af fugttransporterende materialer som polyester eller syntetiske blandinger. Disse stoffer hjælper med at lede sveden væk fra huden og holder dig tør og veltilpas under træning.
Åndbarhed : Se efter tøj med god ventilation, såsom meshpaneler eller åndbart stof, for at tillade luftstrøm og forhindre overophedning.
Pasform : Vælg træningstøj , der sidder behageligt, men ikke for løst. Tøj, der er for stramt, kan begrænse bevægelsen, mens tøj, der er for løst, kan være besværligt og komme i vejen.
Muligheder for lagdeling : Overvej at lægge dit træningstøj i lag for alsidighed. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit tøj til temperaturen og dit anstrengelsesniveau.
Sømløse eller flatlock sømme : Kig efter træningstøj med sømløs eller flatlock sømmekonstruktion for at minimere gnidninger og irritation under bevægelse.
Dæmpning og støtte : Vælg træningssko med korrekt dæmpning og svangstøtte til din specifikke aktivitet. Løbesko bør for eksempel give tilstrækkelig dæmpning til stød, mens cross træningssko giver mere sidestøtte.
Stil og komfort : Selvom funktionalitet er altafgørende, kan det booste din motivation at føle sig selvsikker og komfortabel i dit træningstøj. Vælg stilarter og farver, som du kan lide.
Kompressionsudstyr : Kompressionstøj kan hjælpe med at forbedre cirkulationen og reducere muskeltræthed under intens træning. Overvej kompressionsshorts, skjorter eller leggings, hvis du deltager i aktiviteter med høj intensitet.