up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

plus
Loeffler

Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

Produktbeskrivelse Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

Isolering, perfekt fugttransport, hurtigtørrende, elastisk, lugtfri, flade sømme, stand up krave, funktionel indre krave, langærmet, raglan stil.

Specifikationer:

Materiale: 56% polypropylen, 21% modal, 20% bomuld, 3% elastan

Teknologi:

TRANSTEX®:

Det unikke LÖFFLER-materiale i yderst funktionel twolay-teknologi fra strikkefabrikken i huset holder tør og varm og ligger behageligt blød og glat på huden. Den indre overflade lavet af polypropylen (1) fører fugt væk fra huden til den ydre overflade, der forbliver tør og lugtfri. Den ydre overflade lavet af en blanding af naturlige fibre bomuld og modal (2) absorberer fugt og giver den bedste fordampning. Dette resulterer i en behagelig tør følelse og optimal bærekomfort kombineret med naturlig UV-beskyttelse. Sportstøj til koldere dage.

Omsorg:

Farvet tøjvask

Må ikke bleges

Ikke tørretumbles

Stryg ikke

Rengør ikke

Vådrenseproces


På udkig efter Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm? Kig ikke mere! traininn tilbyder et stort udvalg i Undertøj modeller. Opdag vores nye Herretøj tilbud, hos traininn. Lavet af Loeffler, dette Undertøj produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

Typer af ærmer
Lange
Farve
Sort
Funktioner
Stretch
Termiske
UV BESKYTTELSE
Produkttype
T-Shirts
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

Top

-

Det er den 4. trøje af dette mærke ... efter min mening den bedste nogensinde til ikke at føle sved på huden takket være dets dobbeltlags Transtex-system. Nu i denne version med den høje hals top for ikke at blive kold selv i halsen ...

Loeffler Turtle Neck Base Layer Transtex Warm

Kvalitet

-

PRODUKTER FREMSTILLET I ØSTRIG, MIT FØRSTEVALG I ÅRET SOM FØRSTE LAG

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up