up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Højhus Tight Pro 365

plus
Nike

Nike Højhus Tight Pro 365

Produktbeskrivelse Nike Højhus Tight Pro 365

Nike Pro 365 Leggings indpakker dig i blødt stof, der bevæger sig, når du strækker, springer og sprinter dig gennem dine hårdeste træningsprogrammer. Det opmærksomme design er lavet med mindst 50% genanvendte polyesterfibre og masker ved kalven, der lader din hud trække vejret, når tempet begynder at stige.


Funktioner:

Cool komfort: Mesh på kalvene lader luft strømme for at hjælpe dig med at holde dig kølig under træning og konkurrence med høj varme.
Sweat Wicking Touch: Blødt stof med Dri FIT-teknologi flytter sved fra din hud for hurtigere fordampning for at hjælpe dig med at forblive tør og behagelig.
Tæt pasform til en kropsfølende følelse
Høj stigning
Buet søm over ryggen


Specifikationer:

Krop: 78 83% polyester / 17 22% spandex. Mesh: 81% polyester / 19% spandex.
Materielle procenter kan variere. Tjek etiketten for faktisk indhold.


Omsorg:

MaskinvaskLeder du efter gode kvalitets Tights, så vil vores udvalg i Tights, leve fuldt op til dine forventninger. Vi anbefaler Nike Højhus Tight Pro 365, til kun 34.99 $ og på lager. traininn er det bedste sted at købe fitness udstyr, til de bedste priser. Hvis du finder Nike Højhus Tight Pro 365, til en bedre pris end vores, tilbyder vi den samme Pris.

Funktioner Nike Højhus Tight Pro 365

Længde
Lang
Farve
Sort
Funktioner
Stretch

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Nike Højhus Tight Pro 365

Pris-ydelse top

-

Originale Nike tights med samme kvalitet og udseende. Størrelse, farve, logo, pasform - alt er fantastisk! Forsendelsen er lidt forsinket gennem tolden, men inden for grænserne.

Nike Højhus Tight Pro 365

Perfekt levering og produkt

-

Levering til rette tid, det perfekte produkt.

Nike Højhus Tight Pro 365

Fremragende produkt

-

Produkt leveret i tid og form, fremragende service, jeg troede, at de ville komme meget sent, da det var mit første køb, gik det meget godt. SIDE Tillid !!!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

 • 30 return

  30-DAGE NEM OG
  HURTIG RETURNERING

 • Pay

  100% SIKKER OG
  TRYGSHOPPING

 • like or return

  TILFREDSHED MED
  100% GARANTI

 • pice

  LAVESTE PRISER
  MED GARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up