Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Puma

Puma
Om Puma
Puma har en lang historie med at producere løbesko kendt for overlegen kvalitet og ydeevne. Vi har indsnævret det til det bedste eksempel på, hvad de kan tilbyde med hensyn til holdbarhed og effektivitet. Materialet, som Puma træningsdragter er lavet af, er af høj kvalitet, og af denne grund er de en god mulighed. Puma er et fremragende mærke til løbere, fordi Puma løbesko er luftige og lette.
Hvis du ønsker, at dine fødder skal støttes, og at virkningen af hvert skridt skal minimeres, bør du kigge efter et par Puma-sko med et passende hældesign. Find sneakers i alle slags farver, hvide eller sorte. En væsentlig komponent i designet er højdeforskellen mellem hælen og resten af skoen, som måles i millimeter.
Puma sko til mænd og kvinder er ikke kun en god mulighed for løb, de er også gode til at gå i fitnesscenter eller til at træne træningsrutiner derhjemme. Vælg den type sko, der passer bedst til din sportsstil. Der er typer af såler, der er bedre til træning med høj effekt og andre til lav effekt.De, der køber løbeudstyr, holder altid øjnene åbne for de lavest mulige priser på markedet, og Puma løbesko til mænd og kvinder er en fremragende investering til enhver tid.
Ultralet skum blev udviklet til at minimere vægt og bulk og samtidig maksimere let bevægelse og hastighed. Nitroskummet er designet til at være ekstraordinært blødt, polstret og lydhørt for at nå dette mål. Alle nye Puma- modeller har det samme behagelige nitroskum i mellemsålen. Pumas seneste ydeevne ydersål, kaldet Puma Grip, er designet til at overkomme enhver udfordring. Puma Grip er designet til at holde i lang tid og giver et stabilt fodfæste på asfalt og andre hårde overflader. Sålen er konstrueret på en sådan måde, at den er exceptionelt skridsikker under våde forhold. Den seneste kollektion af Puma merchandise er udstyret med et Puma Grip.
Puma Velocity Nitro er en enestående træningssko til cardio-øvelser eller generelt er de en perfekt mulighed for at gå i fitnesscenteret.Den fantastiske mellemsål i nitroskum findes på Puma Velocity Nitro-løbeskoen, ligesom på de andre modeller. Dette resulterer i en meget polstret og let løbesko i kulfiber.