up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

R-evenge Tekniske Træningshandsker

plus
R-evenge

R-evenge Tekniske Træningshandsker

Produktbeskrivelse R-evenge Tekniske Træningshandsker

R EVENGE GLOVES er det ideelle tekniske tilbehør til øvelserne, der kræver præcis gribning med høj grad af vedhæftning som tovværk, barre, stoffer, trapezer og ringe.

R EVENGE Handsker fungerer som en anden hud, der omgiver hænderne, og øger vedhæftningen til enhver overflade under træning.


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos traininn, din online specialist i fitness udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Fitness handsker varer fra R-evenge. Kig efter fitness varer, der står under R-evenge Tekniske Træningshandsker. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner R-evenge Tekniske Træningshandsker

Farve
Sort
Rød
Køn
Unisex
Alder
Voksne

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up