up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

plus
Sigg

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Produktbeskrivelse Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Med fem trendy farver i et sporty design og et præget SIGG -logo i høj kvalitet blev Total Color udviklet som en praktisk 600 ml flaske af SIGG i Schweiz. Uanset om det er til sport eller på vej til arbejde, sikrer den praktiske størrelse, at du altid har nok vand at drikke. Takket være den innovative ONE -hånds top med den ekstra store WMB -åbning, er den ekstremt behagelig at bruge: Bær, åbn, drik, luk og forsegl bekvemt med en hånd - plus påfyldning og rengøring af flasken er børnespil. Den er lavet af let, holdbar Tritan, der er smag- og lugtneutral. Naturligvis fri for skadelige kemikalier, såsom østrogenlignende stoffer og phthalater - for en mere sikker drikkeoplevelse.


Nøglefunktioner:

Schweizisk design: dette produkt er designet og konstrueret af vores team og partnere i Schweiz.
Bpa fri: alle ingredienser er 8pa fri.
Tåler opvaskemaskine: dette sig (7 produkt tåler opvaskemaskine.
Fødevaresikker: dette siggn -produkt er produceret med materialer, der er fødevaresikre.
Let rengøring: takket være dets design og egenskaber kan du meget let rengøre dit sigg´s produkt.

Vores syltiske ledsager til sport:
Uanset om det er på fodboldbanen eller i gymnastiksalen: Total Color er slagfast og ridsefast og derfor en ideel og stilfuld ledsager til alle former for sportsaktiviteter.

Praktisk top:
WMB ONE -toppen tillader enhåndsoperationer til hurtig drikke og påfyldning. Den medfølgende sikkerhedslås undgår utilsigtet spild. Total Color drikkeflasken er også velegnet til kulsyreholdige drikkevarer.


Specifikationer:

Højde: 24,9 cm
Diameter: 7,2 cm
Vægt: 154 gPå tilbud nu, Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos traininn, Kan du finde udstyr til Fitnessudstyr, extra mange Flasker. Vi har mange forskellige Flasker, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

Farve
Rosa
Produkttype
Flaske
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Sigg Flaske Tritan Total Color 600 Ml

God flaske men skrøbelig

-

Fremragende flaske, men noget skrøbelig til børn. Lukkesystem for mig det bedste til børn, så jeg købte det igen

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up