up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sigg Flaske WMB Pathfinder 1L

plus
Sigg

Sigg Flaske WMB Pathfinder 1L

Produktbeskrivelse Sigg Flaske WMB Pathfinder 1L

Hvordan forestiller du dig den perfekte flaske til din næste tur. Den skal være let, nem at bære og lavet af robust materiale af høj kvalitet. Vores nye Pathfinder-flaske lavet af genanvendeligt aluminium er født ud af passion for design, funktionalitet og udendørs eventyr. Materialet er fri for skadelige kemikalier, såsom Bpa, østrogen-lignende stoffer og phthalater - For en sikrere drikkeoplevelse er flasken lækagetæt selv med kulsyreholdige drikkevarer, og når den holdes på hovedet. Derudover gør den innovative One Top flasken særlig praktisk: Bær, åbn, drik, luk og forsegl nemt med kun én hånd. Den utrættelige følgesvend for alle eventyrsøgende Pathfinder er også Co2-neutral


Funktioner:

- Bpa-fri: Alle ingredienser er Bpa-fri.
- Kulsyreholdige drikkevarer: Flasken er lækagesikker selv med kulsyreholdige drikkevarer.
- Kun håndvask: Vi anbefaler kun at vaske dette Sigg-produkt i hånden. På denne måde vil den holde sin kvalitet længere.
- Lækagesikker: Denne Sigg-flaske er fuldstændig lækagetæt.
- Letvægts: Dette Sigg-produkt er blevet lavet med materialer, der er kendt for deres lethed.
- Klimaneutralt: Dette Sigg´´ produkt er klimaneutralt.


Specifikationer:

- Højde: 26,8 cm
- Diameter: 8,1 cm
- Vægt: 186 G
Sigg Flaske WMB Pathfinder 1L er det perfekte udstyr, for at nå dine fitness mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Flasker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Fitnessudstyr varer er på tilbud. Find dem i traininn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Sigg, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Sigg Flaske WMB Pathfinder 1L

Farve
Søvfarvet
Produkttype
Flaske
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up