up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sigg Traveller 1L

plus
Sigg

Sigg Traveller 1L

Produktbeskrivelse Sigg Traveller 1L

Den schweiziske original i et klassisk design. Lavet af et enkelt stykke aluminium i høj kvalitet, der gør det let og stærkt. Det holder tæt tæt, selv med kulsyreholdige drikkevarer. Den meget elastiske indvendige belægning er modstandsdygtig over for frugtsyrer, er smagløs og fri for BPA og phthalater. Den praktiske skruehætte muliggør komfortabel bæring med kun en finger.

FUNKTIONER:
Fremstillet i Schweiz: dette sigg ™ produkt er fremstillet på vores fabrik i Schweiz.
Bpa-fri: alle ingredienser er bpa-fri.
Kulsyreholdige drikkevarer: flasken er lækagesikker, selv med kulsyreholdige drikkevarer.
Fødevaresikker: dette sigg ™ produkt er produceret med materialer, der er fødevaresikre.
Kun håndvask: vi anbefaler kun at vaske dette sigg ™ -produkt manuelt. på denne måde holder den sin kvalitet længere.
Letvægts: dette sigg ™ -produkt er fremstillet af materialer, der er kendt for deres lethed.
Højde: 21,5 cm
Ø: 7,1 cm
Vægt: 0,108 kg




Sigg Traveller 1L vil fuldende dit fitness udstyr. I vores online butik traininn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos traininn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online fitness butik, Du kan blandt andet finde fitness udstyr, som passer til Sigg Traveller 1L.

Funktioner Sigg Traveller 1L

Farve
Sort
Produkttype
Flaske
Kapacitet
501ml-1L

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Sigg Traveller 1L

Den pålidelige flaske

-

Det lette, ekstremt hofte og omkostningseffektive alternativ: denne flaske fås i forskellige designs. Meget let at rengøre, jeg forlader bare hætten ved siden af flasken efter vask med rent varmt vand. Alle lugtfri. Min livslange ledsager til gåture, sappzier gåture, skolebænkpresse og måske meget mere. Sigg har været mit valg tæt på to årtier. Mistet to, og stadig er mit tredje køb Sigg!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up