Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Born Living Yoga

Born Living Yoga
Noin Born Living Yoga
Synnyttävä Elävä Jooga on aktiivinen urheiluvaatemerkki, joka tarjoaa laajan valikoiman joogavaatteita ja kuntoilutarvikkeita sekä miehille että naisille. Tämä merkki perustettiin vuonna 2017 Arianne Puigin ja hänen poikansa, Álvaro Rocan, toimesta ja se sijaitsee Madrissa, Espanjassa. Tämä merkki luotiin, kun perustaja huomasi urheiluvaatteiden puutteen, joten he aloittivat tämän merkin tarjoamaan korkealaatuisia joogavaatteita ja tarvikkeita, jotka on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista. Pian tästä projektista tuli maailmanlaajuisesti tunnettu sen suunnittelun, laadun, innovoinnin ja trendin ansiosta. Heidän tavoitteenaan on edistää hyvinvointia ja kuntoliikuntaa terveen ja onnellisen elämän saavuttamiseksi.
Synnyttävä Elävä Jooga johdattaa ihmisiä sopivaan kuntoiluelämäntapaan sen vaatteiden avulla ja kannustaa heitä noudattamaan terveellistä ja kuntoilevaa elämäntapaa. Synnyttävä Elävä Joogan tuotevalikoimaan kuuluvat paidat, legginsit, toppat, joogamatot ja paljon muuta. Heidän urheiluvaatteiden tuotteillaan tarjotaan hyvä yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä, joka vastaa joogan ja kuntoiluharrastusten vaatimuksia.

Joogavaatteet ja tarvikkeet Synnyttävälle Elävälle Joogalle

Synnyttävä Elävä Joogan legginsit ovat tunnettuja ympäri maailmaa käytännöllisen ja venyvän materiaalinsa ansiosta, joka tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta eri joogan asennoissa ja harjoituksissa.
Synnyttävä Elävä Joogan matto on valmistettu useista eri materiaaleista, jotka tarjoavat mukavan ja jämäkän pinnan, joka helpottaa kehoasi ja tarjoaa oikean tarttumisen eri joogan liikkeitä ajatellen. Synnyttävä Elävä Joogan toppat suunnitellaan tarjoamaan mukavuutta, oikean liikkuvuuden, hengittävyyden ja tyylin. Nämä joogatoppat sisältävät sopivan ilmanvaihdon, jotta lämpötila pysyisi säännöllisenä ja voisit rentoutua harjoituksen aikana. Heidän laukuillaan on erityinen suunnittelu, joka tarjoaa sopivan ja helpon tavan kuljettaa ja säilyttää joogatarvikkeita. Synnyttävä Elävä Joogan kuntoiluvälineet sisältävät pulloja ja harjoitusnauhoja, jotka auttavat sinua saavuttamaan kuntoilutavoitteesi tehokkaammin ja pitävät sinut kosteana.
Synnyttävä Elävä Joogan miestenvaatteet tarjoavat mukavuutta, täyden liikkuvuuden ja toiminnallisuutta joogan harjoittelussa ja muissa fyysisissä harjoituksissa. Miesten joogavaatteiden valikoimaan kuuluvat takit, housut, paidat ja paljon muuta. Synnyttävä Elävä Joogan naistenvaatteet auttavat mukauttamaan joogan ainutlaatuisia liikkeitä ja asentoja samalla kun ne tarjoavat hengittävyyttä ja tyyliä.