Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Lacoste

Lacoste
Noin Lacoste
Kotipaikkanaan Ranska, Lacoste on ikoninen brändi, joka yhdistää tyylin, hienostuneisuuden ja urheiluperinteen. Sen tunnusomaisen krokotiililogon ansiosta Lacoste on tullut synonyymiksi ikuiselle eleganssille ja ylivoimaiselle laadulle. Vuonna 1933 perustetulla brändillä on valloittanut maailmaa hienostuneilla muotituotteillaan. Traininn-verkkokaupassa olemme ylpeitä voidessamme tarjota laajan valikoiman Lacoste-tuotteita, joiden avulla voit omaksua urheilullisen chicin henkeä. Lacoste on syöksynyt muotiteollisuuteen brändinä, joka edustaa urheilullista eleganssia. Kengistä vaatteisiin ja asusteisiin, jokainen tuote heijastaa brändin sitoutumista ikuiseen tyyliin ja täydelliseen käsityöhön. Traininn-verkkokaupassa olemme iloisia voidessamme tarjota laajan valikoiman Lacoste-tuotteita, joiden avulla voit omaksua hienostuneisuuden henkeä ja jättää pysyvän vaikutelman minne tahansa menetkin.
Lacoste on urheilullisen elegantin legenda

Lacosten kengät edustavat täydellistä yhdistelmää mukavuutta ja ajattomia muotoiluja. Luksustuotteista valmistetut kengät tarjoavat erinomaisen kestävyyden ja poikkeuksellisen tuen. Urheilun ystäville Lacosten urheilukengät ovat täydellinen kumppani. Yhdistämällä huipputeknologiaa nykyaikaisiin esteettisiin, nämä kengät on kehitetty parantamaan suorituskykyäsi. Lacosten urheilukengät tarjoavat optimaalisen tuen ja mukavuuden harjoituksiasi aikana. Nouse urheilulliseen taitavuuteesi samalla kun huokuttelet vaivatonta tyyliä näillä dynaamisilla jalkinevaihtoehdoilla.
Lacosten urheilupolo on ikuinen vaatekaappiin kuuluva perusvaate joka yhdistää erinomaisesti urheilullisen toiminnallisuuden ja hienostuneen muodin. Luksustuotteista valmistetut polot tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden ja hengittävyyden. Ikoninen krokotiililogo koristaa jokaista vaatetta, toimien todisteena brändin rikkaasta urheiluperinteestä. Olipa sitten golfkentällä tai vain etsimässä rentoa mutta hienostunutta tyyliä, Lacosten urheilupolo on ikoninen esimerkki urheilullisesta eleganssista. Lacosten laukut huokuvat alituista luksusta, yhdistäen käytännöllisyyden hienostuneeseen muotoiluun. Tilavilla osastoilla ja kestävillä materiaaleilla, Lacosten laukut sisältävät päivittäiset tarpeet ja korostavat pukeutumistasi.
Lacosten miesten vaatemallisto on täynnä hienostuneita ja monikäyttöisiä muotoiluja. Hienostuneista pikku poloista tarkasti istuvien housujen ja ulkovaatteiden, jokainen vaate heijastaa tyyliä ja huolellista harkintaa. Lacosten naisten vaatemallisto ottaa huomioon hienostuneet siluetit ja nykyaikaiset muotoilut. Harkiten valmistettu, Lacosten naisten vaatteet omaksuvat ikuisen esteettisyyden samalla sisällyttäen modernit trendit. Korosta vaatekaappiasi näillä hienostuneilla vaatteilla ja anna tyylisi loistaa. Lacosten treenipuku-mallisto tarjoaa täydellisen sekoituksen urheilullisen suorituskyvyn ja nykyaikaisen tyylin. Luksustuotteista valmistetuista treenipuvuista tarjotaan optimaalinen mukavuus ja liikkumavapaus. Korosta athleisure-tyyliäsi Lacosten treenipuvuilla ja kokea täydellinen tasapaino urheilun ja tyylin välillä.