Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten kengät

Miesten kengät fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten kengät tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten kengät

n merkit Miesten kengät

Kuinka valita kuntosalikengät miehille?

Oikeiden miesten kuntosalijalkineiden valinta on erittäin tärkeää mukavan ja turvallisen harjoittelukokemuksen kannalta. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita sopivat kuntosalikengät:

Tunne harjoitusrutiinisi: Harkitse harjoituksia ja aktiviteetteja, joita aiot tehdä kuntosalilla. Erilaiset harjoitukset voivat vaatia erilaisia kenkiä. Esimerkiksi juoksukengät sopivat ihanteellisesti kardio ja juoksuharjoitteluun, kun taas crosstraining kengät ovat monipuoliset erilaisiin aktiviteetteihin.
Istuvuus: Sopivuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä. Kenkien tulee istua tiukasti, mutta ei liian tiukkoja. Varpaillasi tulee olla riittävästi tilaa heilua ilman epämukavuutta. On suositeltavaa mitata jalat tai mitata ne uusia kenkiä ostettaessa.
Kaaren tuki: Määritä kaarityyppisi korkea, matala tai neutraali ja valitse kengät , jotka tarjoavat riittävän kaarituen jalkatyypille. Kaaren tuki voi auttaa estämään epämukavuutta ja vammoja harjoituksen aikana.
Pehmusteet: Harkitse tennareiden pehmusteen määrää. Juoksukengissä on tyypillisesti enemmän iskunvaimennusta, kun taas painonnostokengissä on vähemmän vakautta. Valitse vaimennustaso, joka vastaa harjoitustarpeitasi.

Kengän tyyppi:
Valitse harjoitteluun sopivat kuntosalikengät :
Juoksukengät : Suunniteltu lenkkeilyyn, juoksumattokäyttöön ja kardiotreeneihin. Etsi hyvä iskunvaimennus ja mukava istuvuus.
Crosstraining kengät : Monipuoliset erilaisiin aktiviteetteihin, mukaan lukien painonnosto, aerobic tunnit ja piiriharjoittelu. Ne tarjoavat vakautta, tukea ja kestävyyttä.
Painonnostokengät : Suunniteltu painonnostoharjoituksiin, kuten kyykkyihin ja maastanostoihin. Näissä kengissä on tyypillisesti korotettu kantapää, joka parantaa vakautta ja tukea raskaiden nostojen aikana.

Hengittävyys: Etsi kenkiä , joissa on hengittäviä materiaaleja, kuten verkkopäälliset, jotta jalat pysyvät viileinä ja vähennetään kosteuden kertymistä harjoitusten aikana.
Pohjan pito: Tarkista ulkopohjan hyvä pito. Pohjan tulee tarjota riittävä pito kuntosalin pinnoilla liukastumisen tai liukumisen estämiseksi.
Kantapäätaskuri: Tukeva kantapäätaskuri kengän takaosa, joka ympäröi kantapää voi tarjota vakautta ja estää jalkaasi pyörimästä harjoitusten aikana.
Varvaslaatikko: Varmista, että varvaslaatikko on tarpeeksi tilava, jotta varpaat voivat liikkua mukavasti. Vältä kenkiä , jotka puristavat varpaitasi yhteen.
Kestävyys: Sijoita hyvin rakennettuihin, kestävistä materiaaleista valmistettuihin kenkiin . Laadukkaat kengät voivat maksaa enemmän etukäteen, mutta voivat säästää rahaa pitkällä aikavälillä, koska ne kestävät pidempään.
Tuotemerkki ja malli: Tutki ja harkitse hyvämaineisia urheilukenkistään tunnettuja tuotemerkkejä. Eri merkeillä voi olla hieman erilaisia istuvuuksia ja ominaisuuksia.
Budjetti: Aseta budjetti kuntosalikenkillesi . Vaikka laatu on olennaista, tarjolla on hyviä vaihtoehtoja eri hintaluokissa.
Muista, että oikeat kuntosalikengät voivat parantaa suorituskykyäsi, ehkäistä vammoja ja pitää sinut mukavana koko kuntoilurutiinin ajan. Käytä aikaa löytääksesi parhaan parin erityistarpeisiisi ja toimintoihisi. Voit ostaa valmentajia Reebok , Leone1947 , Under Armour , Adidas ja Vibram Five fingers .