Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Miesten vaatteet tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Miesten vaatteet

n merkit Miesten vaatteet

Kuinka valita treenivaatteet miehille?

Takit: Takki on täydellinen lämmin vaatekappale, jota käytetään yleensä treenaamaan kylmällä säällä. Takkia käytetään viihtyisyyteen. Takit on valmistettu nahasta, puuvillasta ja villasta. Laminoitu kalvotakki on vedenpitävä.

Housut: Treenihousut on valmistettu kosteutta siirtävistä kankaista, jotka pitävät hien loitolla harjoitusten aikana. Se on pidennetty vyötäröltä nilkkaan, joten se antaa sinulle oikean peiton erilaisten harjoitusten aikana.

Poolopaidat: Poolopaita on rento T paita, ja monet ihmiset pitävät sitä pukeutumisesta harjoitusten aikana. Poolopaita on kevyt ja mukava treenivaate. Se on valmistettu neuloksesta puuvillasta, joka auttaa pitämään kosteuden loitolla ja pitämään sinut kuivana. Poolopaidat on suunniteltu miesten urheilupaidoiksi, kuten tennis, golf ja poolo.

Sukat: Sukat ovat myös osa treenivaatetusta. Kosteutta siirtävästä kankaasta valmistetut sukat sopivat parhaiten päivittäiseen harjoitteluun. Sukat suojaavat jalkojasi, säätelevät lämpötilaa ja säätelevät kosteutta.

Neulepaidat: collegepaitaa käytetään mukavana urheiluvaatteena talvella. Pysyt lämpimänä kylmissä lämpötiloissa ja näytät myös muodikkaalta. Neulepaidat ovat pitkiä pitkähihaisia villapaitoja ja ne on yleensä valmistettu puuvillakankaasta.

T paidat: Lyhythihainen paita antaa sinulle lisämukavuutta kesäharjoitteluun. Ne ovat erittäin hengittäviä ja ne on valmistettu puuvillasta.

Sukkahousut: Sukkahousut ovat vaatteita, joita käytetään harjoituksissa, koska sen joustava materiaali auttaa pitämään olosi mukavana erilaisten harjoitusten aikana. Tiukat harjoitukset on valmistettu ohuesta joustavasta materiaalista, joka antaa sinulle vapauden nopeisiin liikkeisiin. Sukkahousut peittävät jalat, jotta ne voivat pitää sinut lämpimänä talvella. Valitse sukkahousut , jotka tarjoavat tiukan mutta mukavan istuvuuden.
Voit ostaa verryttelypuvun Reebok , Adidas , Leone1947 , Under Armour , Lonsdale ja Kappa .

Lisää miesten vaatteista:
Löydä vaatteita, kuten kimonoja, kasvonaamioita, liivejä, rannekkeita, vöitä, kylpytakit, päänauhat ja lippalakit, pohjakerrokset, haalarit sekä käsien ja jalkojen lämmittimet.

Oikeiden miesten treenivaatteiden valinta on välttämätöntä mukavuuden, suorituskyvyn ja motivaation varmistamiseksi harjoituksen aikana. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valita sopivan treeniasun:

Harkitse toimintaa : Määritä harjoituksen tai toiminnan tyyppi, jota aiot tehdä. Eri harjoituksissa voi olla erilaisia vaatetusvaatimuksia. Esimerkiksi juoksuasu voi poiketa kuntosali tai joogavaatteista.
Kosteutta siirtävät kankaat : Valitse treenivaatteet , jotka on valmistettu kosteutta siirtävistä materiaaleista, kuten polyesterista tai synteettisistä sekoituksista. Nämä kankaat auttavat siirtämään hikeä pois iholta pitäen sinut kuivana ja mukavana harjoituksen aikana.
Hengittävyys : Etsi vaatteita, joissa on hyvä ilmanvaihto, kuten verkkopaneeleja tai hengittävää kangasta, jotta ilma pääsee virtaamaan ja estää ylikuumenemisen.
Istuvuus : Valitse treenivaatteet , jotka istuvat mukavasti, mutta eivät liian löysästi. Liian tiukat vaatteet voivat rajoittaa liikkumista, kun taas liian löysät vaatteet voivat olla hankalia ja häiritä.
Kerrosvaihtoehdot : Harkitse harjoitusvaatteiden kerrostamista monipuolisuuden vuoksi. Näin voit säätää vaatteesi lämpötilan ja rasitustason mukaan.
Saumattomat tai flatlock saumat : etsi harjoitusvaatteita , joissa on saumaton tai flatlock saumarakenne minimoimaan hankausta ja ärsytystä liikkeen aikana.
Pehmustus ja tuki : Valitse harjoituskengät , joissa on oikea pehmuste ja kaarituki tiettyä toimintaasi varten. Esimerkiksi juoksukenkien tulisi vaimentaa riittävästi iskuja, kun taas crosstraining kengät tarjoavat enemmän sivutukea.
Tyyli ja mukavuus : Vaikka toimivuus on ratkaisevan tärkeää, itsevarma ja mukava olo harjoitusasussasi voi lisätä motivaatiotasi. Valitse tyylit ja värit, joista pidät.
Kompressiovarusteet : Kompressiovaatteet voivat parantaa verenkiertoa ja vähentää lihasten väsymystä intensiivisten harjoitusten aikana. Harkitse kompressioshortseja, paitoja tai leggingsejä, jos harjoitat korkea intensiteettiä.