Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Puma

Puma
Noin Puma
Pumalla on pitkä historia erinomaisesta laadustaan ja suorituskyvystään tunnettujen juoksukenkien valmistamisessa. Olemme rajanneet sen parhaaseen esimerkkiin siitä, mitä he voivat tarjota kestävyyden ja tehokkuuden suhteen. Materiaali, josta Puma verryttelypuvut on valmistettu, on korkealaatuista ja siksi ne ovat loistava vaihtoehto. Puma on erinomainen merkki juoksijoille, koska Puman juoksukengät ovat ilmavia ja kevyitä.
Jos haluat jalkojesi olevan tuetut ja jokaisen askeleen vaikutuksen minimoituvan, sinun kannattaa etsiä Puma-kenkäpari , jossa on sopiva kantapää. Löydä kaikenlaisia lenkkarit, valkoisia tai mustia. Olennainen osa suunnittelua on kantapään ja kengän muun osan välinen korkeusero, joka mitataan millimetreinä.
Puma-kengät miehille ja naisille eivät ole vain hyvä vaihtoehto juoksemiseen, vaan ne sopivat myös salille käymiseen tai harjoitteluun kotona. Valitse urheilutyyliisi parhaiten sopiva kenkätyyppi. On olemassa erilaisia pohjallisia, jotka sopivat paremmin voimakkaaseen harjoitteluun, ja toiset matalaan iskeytymiseen.Juoksutarvikkeita ostavat pitävät aina silmänsä auki markkinoiden edullisimmista mahdollisista hinnoista, ja Puma-juoksukengät miehille ja naisille ovat erinomainen sijoitus aina.
Ultrakevyt vaahto on kehitetty minimoimaan painoa ja massaa ja maksimoimaan liikkumisen helppous ja nopeus. Nitrovaahto on suunniteltu poikkeuksellisen muhkeaksi, pehmustetuksi ja herkäksi tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikissa uusissa Puma- malleissa on sama mukava nitro-vaahto välipohjassa. Puman uusin suorituskykyinen ulkopohja, nimeltään Puma Grip, on suunniteltu selviytymään kaikista haasteista. Puma Grip on suunniteltu kestämään pitkään, ja se tarjoaa vakaan alustan asfaltilla ja muilla kovilla pinnoilla. Pohja on rakennettu siten, että se on poikkeuksellisen luistamaton märissä olosuhteissa. Uusin Puma- tuotekokoelma on varustettu Puma Gripillä.
Puma Velocity Nitro on poikkeuksellinen treenikenkä kardioharjoitteluun tai yleensä ne ovat täydellinen vaihtoehto kuntosalille.Puma Velocity Nitro -juoksukengässä, kuten muissakin malleissa, on upea nitro-vaahtomuovivälipohja. Tuloksena on erittäin pehmustettu ja kevyt hiilikuitujuoksukenkä.