up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7

RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7

plus
RDX Sports

RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7

Tuotekuvaus RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7

Suunniteltu taisteluun ja pahvilla uusinta teknologiaa, nämä nyrkkeily ja koulutuksen käsineet ovat koskemattomia kehässä. Vahvistettu pinnoite ja iskunkestävä pehmuste tekee niistä ihanteellisia sparraus tai potkunyrkkeily käsineet, tehty käyttämällä Maya Hide nahka sää vaikein laukausta vastustajan. Strategisesti sijoitettu rei'itys, nämä nyrkkeilyhanskat tarjoavat maksimaalisen ilmanvaihdon siirtävä pois hikeä ja pitää kädet rauhallinen kuin pään. Myös suunniteltu älykäs koukku ja silmukka rannehihna säädettävyys ja lyömätön ranne tuki auttaa hiomaan lyönti tekniikkaa.

Ominaisuudet:

Kestävä Maya Piilota? nahka rakennettu viime ja viime

Taisteluväsymys? geeli Equilibrium Sheet kolminkertainen padding maksimaalisen iskunkestävyys

SPP? Ilmanvaihtojärjestelmän lopullinen käsi hengittävyys

Nopea EZ? Koukku ja lenkki istuvuuden ja helpon koon säätö

Rannetuki parantaa lävistys muotoon


Etsitkö RDX Sports-merkkisiä tuotteita tai erityisesti RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7:a? traininn:sta, löydät täyden Kamppailulajivälineet tuotekokoelman ja fitness tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme traininn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin fitnesstarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet RDX Sports Nyrkkeilyhanskat Bgr F7

Väri
Valkoinen
Punainen

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje
up up