up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml

plus
Sigg

Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml

Tuotekuvaus Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml

Viisi trendikästä väriä urheilullisessa suunnittelussa ja korkealaatuinen SIGG -logo kohokuvioitu, Total Color kehitettiin käytännölliseksi 600 ml: n pulloksi SIGG: ssä Sveitsissä. Olipa kyseessä urheilu tai työmatkalla, käytännöllinen koko varmistaa, että sinulla on aina tarpeeksi vettä juotavaksi. Innovatiivisen ONE -käden yläosan ja erittäin suuren WMB -aukon ansiosta sitä on erittäin mukava käyttää: kuljettaa, avata, juoda, sulkea ja sulkea kätevästi yhdellä kädellä - sekä pullon täyttäminen ja puhdistaminen on lasten leikkiä. Se on valmistettu kevyestä, kestävästä Tritanista, joka on maku ja haju neutraali. Luonnollisesti vapaa haitallisista kemikaaleista, kuten estrogeenia jäljittelevistä aineista ja ftalaateista - turvallisemman juomakokemuksen takaamiseksi.


Avainominaisuudet:

Sveitsiläinen muotoilu: tämän tuotteen on suunnitellut ja suunnitellut tiimimme ja kumppanimme Sveitsissä.
Bpa -vapaa: kaikki ainesosat ovat 8pa -vapaita.
Konepesun kestävä: tämä tuote (7 tuotetta kestää konepesun).
Elintarviketurvallinen: tämä siggn -tuote on valmistettu elintarvikkeiden kannalta turvallisista materiaaleista.
Helppo puhdistaa: suunnittelun ja ominaisuuksien ansiosta voit puhdistaa sigg´ -tuotteesi erittäin helposti.

Sitkeä kumppanimme urheiluun:
Olipa sitten jalkapallokentällä tai kuntosalilla: Total Color on iskunkestävä ja naarmuuntumaton, joten se on ihanteellinen ja tyylikäs kumppani kaikenlaisiin urheilutoimintoihin.

Käytännöllinen yläosa:
WMB ONE -päällinen mahdollistaa yhdellä kädellä nopean juomisen ja täytön. Mukana tuleva turvalukko estää tahattomat vuodot. Total Color -juomapullo sopii myös hiilihapotettuihin juomiin.


Tekniset tiedot:

Korkeus: 24,9 cm
Halkaisija: 7,2 cm
Paino: 154 gtraininn:stä, omasta fitnessverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Sigg:n tuotteita, kuten Pullo Tritan Total Color 600 Ml, kuten Kuntoilulaitteet kategoriasta fitness verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen fitness varusteisiin ja tsekkaa myös Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml

Väri
Pinkki
Tuotetyyppi
Pullo
Tilavuus
501ml-1L

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Sigg Pullo Tritan Total Color 600 Ml

Hyvä pullo, mutta herkkä

-

Erinomainen pullo, mutta hieman hauras lapsille. Suljinjärjestelmä minulle paras lapsille, joten ostin sen uudelleen

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up