up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

plus
X-BIONIC

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Tuotekuvaus X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Hemmottele itseäsi kylminä talvipäivinä tehokkaalla lämmönsäätelyllä ja erinomaisella käyttömukavuudella MIESTEN X-BIONIC® APANI® 4.0 MERINO-PAIDALLE.

Uusi 4.0-sukupolvi on ensimmäinen, jossa on Retina®-ultrateräväpiirtolaatu, joka takaa toiminnallisuuden ainutlaatuisen tarkkuuden.

Kohdennettua vaikutusta varten älykkäät toiminnalliset vyöhykkeet voidaan sijoittaa entistä tarkemmin ultratiheässä neulekankaassa.

Tehokkaat toiminnalliset alusvaatteet kunnianhimoisille talviurheilun ystäville tarjoavat APANI® Merino Premium -kuidun huippumukavuutta, mikä lisää suorituskykyä myös äärimmäisessä kylmässä.

Legendaarinen patentoitu 3D Bionic Sphere® -järjestelmä ThermoSyphon®-tekniikalla on tehokkaampi kuin koskaan: Monimutkaiset 3D-rakenteet ja Y-muotoiset elementit maksimoivat ilmanvaihdon, viilentävät hikoilun aikana ja lämmittävät kun olet kylmä - nyt nopeampi ja tehokkaampi kuin koskaan.

Toiminnalliset vyöhykkeet, kuten Air-Conditionig Channel® ja AirComPlex-Zone sekä ISO-Shoulder ja ISO-Chest Area, ovat myös suorituskykyä parantavia lämmönsäätelytekniikoita.

Expansion Ribs® kyynärpäissä takaavat optimaalisen ilmastomukavuuden ja tarjoavat samalla täyden liikkumisvapauden.
Mitä mieltä olet X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet fitnessverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin X-BIONIC:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Miesten vaatteettuotteille.

Ominaisuudet X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Hihatyypit
Pitkä
Väri
Harmaa
Ominaisuudet
Lämpökerrasto
Venyvä
Tuotetyyppi
T-Paidat
Vetoketjun pituus
Ei vetoketjua

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Kaikki oli huippua

-

Kaikki oli huippua Tilaus Lähetys Tavara Bravo!!!

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Lämpökerrasto

-

Mukavuus, lämpö miellyttävä vartalolle. Mutta liikettä tarvitaan.

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Lämpökerrasto

-

Erinomainen terma, kevyesti lämmin. Hinta on kallis, mutta olen valmis maksamaan laadusta.

X-BIONIC Pitkähihainen Pohjakerros Apani 4.0 Merino

Täydelliset sukat

-

erittäin mukava

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up