up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Ηλεκτρονικά fitness

Ηλεκτρονικά fitness

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ηλεκτρονικά για fitness. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο traininn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Ηλεκτρονικά

Οι μάρκες της Ηλεκτρονικά

Πώς να επιλέξετε έναν ιχνηλάτη δραστηριότητας;

Ακουστικά
Τα ακουστικά είναι ειδικά σχεδιασμένα και βελτιστοποιημένα για χρήση κατά τη διάρκεια διαφόρων τύπων προπονητικών δραστηριοτήτων, όπως αθλήματα, τρέξιμο ή ρουτίνες φυσικής κατάστασης. Αυτά τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα για να παρέχουν ασφαλή εφαρμογή, ανθεκτικότητα και καλή ποιότητα ήχου, ενώ διασφαλίζουν ότι παραμένουν στη θέση τους ακόμη και κατά τη διάρκεια της κίνησης. Ακολουθούν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αναζητάτε ακουστικά για εκπαίδευση :

Τα ακουστικά προπόνησης έχουν συχνά χαρακτηριστικά όπως άγκιστρα αυτιών ή ρυθμιζόμενες ταινίες για να διασφαλίσουν ότι παραμένουν στη θέση τους όσο είστε ενεργοί. Αυτό τους εμποδίζει να πέσουν έξω ή να χρειάζονται συνεχείς ρυθμίσεις.
Δεδομένου ότι οι προπονήσεις μπορεί να είναι δραστηριότητες που προκαλούν ιδρώτα, η κατοχή ακουστικών που είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό είναι απαραίτητη για την αποφυγή ζημιών και τη διασφάλιση της μακροζωίας.
Τα ασύρματα ακουστικά είναι γενικά πιο βολικά για προπόνηση, καθώς εξαλείφουν την ανάγκη για κορδόνια που μπορεί να μπερδευτούν ή να πιαστούν κατά την κίνηση.
Τα ασύρματα ακουστικά συνήθως χρησιμοποιούν Bluetooth για σύνδεση στη συσκευή σας. Αναζητήστε ακουστικά με σταθερή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth για να αποφύγετε διακοπές κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.
Η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σημαντική για να διασφαλίσετε ότι τα ακουστικά σας διαρκούν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησής σας χωρίς να χρειάζεται συχνή επαναφόρτιση.
Οι λειτουργίες απομόνωσης θορύβου ή ακύρωσης θορύβου μπορούν να βοηθήσουν στην αποτροπή περισπασμών από το περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην προπόνησή σας.
Πολλά ακουστικά προπόνησης διαθέτουν ενσωματωμένα χειριστήρια ή χειριστήρια αφής για ρύθμιση της έντασης, παράβλεψη κομματιών ή απάντηση κλήσεων χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε τη συσκευή σας.
Βεβαιωθείτε ότι τα ακουστικά είναι συμβατά με τις συσκευές σας, είτε πρόκειται για smartphone, tablet ή άλλες πηγές ήχου.
Τα ακουστικά προπόνησης θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν στη φθορά της ενεργητικής χρήσης. Αναζητήστε ανθεκτικά υλικά και κατασκευή.
Η άνεση είναι το κλειδί, ειδικά αν σκοπεύετε να φοράτε τα ακουστικά για μεγάλες περιόδους. Ορισμένα ακουστικά διαθέτουν εναλλάξιμα άκρα αυτιών ή προστατευτικές ταινίες για μεγαλύτερη άνεση.
Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους, λάβετε υπόψη τον παράγοντα φορητότητας. Τα συμπαγή και αναδιπλούμενα σχέδια μπορούν να είναι βολικά για αποθήκευση και ταξίδια.

Έξυπνες μπάντες
Οι έξυπνες ζώνες που θεωρούνται επίσης ως ανιχνευτές ευεξίας, είναι τα εργαλεία για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση μετρήσεων που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση, όπως η βόλτα ή το τρέξιμο, η κατανάλωση θερμίδων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ο καρδιακός παλμός. Οι έξυπνες ζώνες , γνωστές και ως μπάντες γυμναστικής, ανιχνευτές δραστηριότητας ή φορητές συσκευές φυσικής κατάστασης, είναι φορητές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν και να παρακολουθούν διάφορες πτυχές της σωματικής δραστηριότητας, της υγείας και της ευεξίας ενός ατόμου. Αυτές οι συσκευές συνήθως έχουν τη μορφή περικάρπιου ή βραχιολιού και ενσωματώνουν αισθητήρες και τεχνολογία για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις κινήσεις του χρήστη, τον καρδιακό ρυθμό, τα μοτίβα ύπνου και πολλά άλλα.
Οι έξυπνες ζώνες μπορούν να παρακολουθούν μια ποικιλία σωματικών δραστηριοτήτων, όπως βήματα που γίνονται, διανυθείσα απόσταση και θερμίδες που καίγονται. Μπορούν να παρέχουν πληροφορίες για το πόσο δραστήριο είναι ένα άτομο κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πολλές έξυπνες ζώνες περιλαμβάνουν οπτικούς αισθητήρες καρδιακού ρυθμού που παρακολουθούν συνεχώς ή περιοδικά τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού ηρεμίας, του καρδιακού ρυθμού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και της συνολικής καρδιαγγειακής υγείας.
Συνδυάζοντας δεδομένα δραστηριότητας και πληροφορίες καρδιακού ρυθμού, οι έξυπνες ζώνες μπορούν να υπολογίσουν τον αριθμό των θερμίδων που καίγονται κατά τη διάρκεια διαφόρων δραστηριοτήτων, δίνοντας στους χρήστες καλύτερη κατανόηση της ενεργειακής τους δαπάνης.
Οι έξυπνες ζώνες ανώτερης ποιότητας μπορεί να έχουν ενσωματωμένο GPS ή τη δυνατότητα σύνδεσης με το GPS ενός smartphone για πιο ακριβή παρακολούθηση εξωτερικών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο ή ποδηλασία.
Πολλές έξυπνες ταινίες είναι αδιάβροχες ή ακόμα και αδιάβροχες, επιτρέποντας στους χρήστες να τις φορούν ενώ κολυμπούν ή κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων με βάση το νερό.

Χρονόμετρα
Τα χρονόμετρα είναι ρολόγια που έχουν σχεδιαστεί για να υπολογίζουν το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της απενεργοποίησης και της ενεργοποίησής τους. Μια εκτεταμένη ψηφιακή έκδοση ενός χρονόμετρου που αναπτύχθηκε για προβολή από απόσταση, όπως σε μια αθλητική αρένα, ονομάζεται σταματημένο ρολόι. Στη χειροκίνητη χρονομέτρηση, το ρολόι ενεργοποιείται και σταματά από ένα άτομο που πατά ένα κουμπί. Σε εντελώς αυτόματο χρόνο, τόσο η διακοπή όσο και η εκκίνηση ενεργοποιούνται αυτόματα, από ανιχνευτές.

Ρολόγια
Το έξυπνο ρολόι είναι μια φορητή συσκευή που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού ρολογιού χειρός με τις δυνατότητες μιας ψηφιακής συσκευής, όπως ένα smartphone ή ένα γυμναστήριο. Τα έξυπνα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια σειρά λειτουργιών πέρα από την απλή ένδειξη της ώρας. Μπορούν να συνδεθούν με smartphone ή άλλες συσκευές μέσω Bluetooth ή άλλων ασύρματων τεχνολογιών για να παρέχουν ειδοποιήσεις, εφαρμογές και διάφορες άλλες λειτουργίες απευθείας στον καρπό του χρήστη.

Περισσότερα για τα ηλεκτρονικά Περισσότερα για τα ηλεκτρονικά περιλαμβάνουν αξεσουάρ, ανταλλακτικά, ηχεία, μπαταρίες, κυψέλες, φορτιστές και αισθητήρες . Μπορείτε να τα αγοράσετε από αυτές τις μάρκες: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee και Bodytone .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο