Καταχωρίστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για να επαναφέρετε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

banner campana

SPRING GREEN ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ

Μικρά βήματα για να σώσουμε τον πλανήτη μας και να μειώσουμε τον αντίκτυπο της διαδικασίας εφοδιαστικής στο περιβάλλον. Ο πλανήτης μας είναι πολύ σημαντικός για εμάς και γνωρίζουμε ότι και για τους πελάτες μας, αυτός είναι ο λόγος που στο αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με εταιρείες αφοσιωμένες στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα του πλανήτη για τις επόμενες γενιές.

banner campana

Πώς αντισταθμίζει το Spring το αποτύπωμα άνθρακα των αποστολών του;

ΥπολογίζωΥπολογίζω

Η Spring υπολογίζει τις εκπομπές CO2 που εκπέμπει κάθε συσκευασία, με βάση το βάρος, την απόσταση και τα μέσα μεταφοράς που χρησιμοποιούνται για την παράδοση.

ΑγοράΑγορά

Η Spring αγοράζει πιστώσεις άνθρακα στην αγορά για να αντισταθμίσει τις εκπομπές από τις αποστολές.

ΑραιώΑραιώ

Μετριάζει τον αντίκτυπο μέσω πιστώσεων άνθρακα (πιστοποιητικά VS και Gold Standard).

Έργα υποστήριξηςΈργα υποστήριξης

Επενδύσεις σε πιστώσεις και ομόλογα που χρησιμοποιούνται για την υποστήριξη έργων προστασίας του περιβάλλοντος.

Έργα που υποστηρίζονται από την Άνοιξη

banner detalle

Προστασία του τροπικού δάσους και της βιοποικιλότητας στο ΠερούΤο έργο Madre de Dios Amazon REDD, που καλύπτει 100.000 εκτάρια τροπικού δάσους στο Περού, προστατεύει ένα μοναδικό απόθεμα βιοποικιλότητας, απειλούμενα είδη και ιθαγενείς πολιτισμούς.

banner detalle

Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέσω ανεμόμυλων στην Τουρκία


Mut Wind αιολικός σταθμός, με τη δημιουργία ενός αιολικού πάρκου για την παραγωγή εναλλακτικής, ανανεώσιμης και λιγότερο ρυπογόνου ενέργειας.

Ποιες ενέργειες λαμβάνετε για να διατηρήσετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις όσο το δυνατόν χαμηλότερες;

Ανάπτυξη ενός φιλικού προς το περιβάλλον στόλου που συμβάλλει στη μείωση των εκπομπών ρύπων που δημιουργούνται από τις μετακινήσεις των εργαζομένων.

Η Postnl διαθέτει 263 οικολογικά ποδήλατα και 828 φορτηγά εξοπλισμένα με φυσικό αέριο (NGV).

Σταδιακή μετάβαση στην ηλιακή ενέργεια για ηλεκτρική ενέργεια με ουδέτερο άνθρακα

Αυξημένη επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση υλικών

«Ο στόχος του εαρινού μας προγράμματος είναι να εξουδετερώσουμε το αποτύπωμα CO2 που παράγεται από τη διεθνή διανομή δεμάτων · θα αναλύσουμε σε επίπεδο κάθε πελάτη τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που θα προκύψουν από την τελική διανομή των δεμάτων μας που θα μετατρέψουμε σε ΜΚΟ Gold Standard σε χρηματοδότηση της αναδάσωσης και της παραγωγής ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Αυτή η δράση θα είναι επιπλέον του προγράμματος ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης για παλέτες, κουτιά και σάκους και στο πρόγραμμα αποδοτικότητας μεταφοράς και συσκευασίας. "

Εmiliano Vidal
Διευθύνων Σύμβουλος Spring GDS