Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Kinderkleding

Kinderkleding fitness

Vind een breed scala aan Kinderkleding-producten voor fitness. Ontdek de beste deals bij traininn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Kinderkleding

Merken in Kinderkleding

Hoe kies je gymkleding voor kinderen?

Bij het kiezen van gymkleding voor kinderen moet je rekening houden met comfort, functionaliteit en de specifieke activiteiten waaraan ze zullen deelnemen. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste gymkleding voor je kinderen te kiezen:

Comfort is de sleutel:
Kies stoffen die zacht, ademend en comfortabel zijn tegen de huid. Zoek naar materialen zoals katoen, vochtafvoerende mengsels en elastische stoffen.

Goede pasvorm:
Te strakke kleding kan de bewegingsvrijheid beperken, terwijl te losse kleding ongemak kan veroorzaken tijdens fysieke activiteiten.
Ademend vermogen en vochtafvoerend: Kies voor vochtafvoerende stoffen die uw kind droog houden door zweet van de huid af te voeren. Dit is vooral belangrijk tijdens actieve en intensieve trainingen.
Bewegingsvrijheid: Kies kleding die volledige bewegingsvrijheid biedt. Zoek naar ontwerpen die stretch hebben of voldoende bewegingsruimte bieden zonder te beklemmen.
Geschikte lengtes: Selecteer korte broeken en broeken die de juiste lengte hebben voor de activiteit. Langere korte broeken of leggings kunnen bijvoorbeeld beter zijn voor activiteiten zoals yoga of dansen om blootstelling te voorkomen.
Hier zijn enkele tips voor het selecteren van specifieke soorten gymkleding voor kinderen , waaronder jassen, maillots, broeken, poloshirts, sweatshirts, T shirts, panty´s en trainingspakken:

jassen:
Kies lichtgewicht en ademende materialen die enige bescherming bieden tegen de elementen zonder al te veel verwarming te veroorzaken.
Kies voor een jas die gemakkelijk over andere gymkleding kan worden gedragen en indien nodig kan worden verwijderd tijdens het sporten.
Zoek naar jassen met ritsen voor gemakkelijke ventilatie en temperatuurregeling.

Maillots:
Geef prioriteit aan turnpakjes gemaakt van rekbare, comfortabele materialen die volledige bewegingsvrijheid mogelijk maken.
Laat uw kind een turnpakje kiezen met een ontwerp of kleur dat hij of zij leuk vindt, zodat hij of zij zich zelfverzekerd en enthousiast voelt om het te dragen.

Broek:
Kies een broek gemaakt van ademende, vochtafvoerende stoffen die uw kind comfortabel houden tijdens het sporten.
Zoek naar een broek met een elastische tailleband die voor een goede pasvorm zorgt.
Kies voor een broek met de juiste lengte die de bewegingsvrijheid niet belemmert.

Poloshirt:
Kies poloshirts gemaakt van vochtafvoerende materialen om je kind droog en comfortabel te houden.
Kies een poloshirt dat een comfortabele pasvorm biedt, zonder te los of te strak te zitten. Het moet bewegingsvrijheid mogelijk maken.

Sweatshirts:
Kies sweatshirts gemaakt van warme, zachte materialen die comfort bieden tijdens koeler weer.
Kies voor sweatshirts die je gemakkelijk over T shirts of andere tops kunt dragen.
Zoek naar sweatshirts met leuke ontwerpen of patronen die uw kind graag zal dragen.

T shirts:
Kies vochtafvoerende T shirts die ervoor zorgen dat uw kind droog blijft tijdens fysieke activiteiten.
Zoek naar T shirts met ademende stoffen om oververhitting te voorkomen.

Panty:
Materiaal: Kies een panty gemaakt van rekbare, comfortabele materialen die bewegingsvrijheid mogelijk maken.
Tailleband: Kies voor een panty met een veilige maar comfortabele tailleband die tijdens activiteiten op zijn plaats blijft.
Lengte: Zorg ervoor dat de lengte van de legging geschikt is voor de activiteit en de beweging niet belemmert.

Trainingspakken:
Kies trainingspakken gemaakt van lichtgewicht en ademende materialen die comfort bieden tijdens warming ups of buitenactiviteiten.
Zoek naar trainingspakken die als set of als afzonderlijke stukken kunnen worden gedragen voor flexibiliteit bij de outfitkeuze.
Vergeet niet dat de sleutel tot het kiezen van gymkleding voor kinderen is dat prioriteit moet worden gegeven aan comfort, pasvorm en functionaliteit. Zorg ervoor dat uw kind betrokken wordt bij het selectieproces, zodat hij of zij zich zelfverzekerd en enthousiast voelt over het dragen van gymkleding tijdens activiteiten.

Meer over fitnesskleding voor kinderen
Meer over fitnesskleding voor kinderen omvat basislagen, jurken, gezichtsmaskers, hoofddeksels, kimono´s, vesten, sportbeha´s en sokken. Deze kinderfitnesskleding kun je kopen van de volgende merken: Adidas , Leone1947 , Reebok , Under Armour , Lonsdale , Kappa , Puma en Benlee .