up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Asics Crop

Asics Crop

Asics Crop

Asics Crop

Asics Crop

Asics Crop

plus
Asics

Asics Crop

Produktbeskrivelse Asics Crop

Knebøy, strekke og sprint i fortrolighet med et beskåret trening stramt som fungerer med kroppen din. Den høye spandex, strikket i disse tights hindrer dem fra å tynnes ut når over strukket, slik at du kan fokusere utelukkende på dypere lunges og hardere trening. Den stramme passform klemmer bena og ergonomiske ford sømmer tilbyr komfort fra rubbing og gnaging enn knærne. Det hele sublimert print gir en pop av farge, mens ASICS MotionDry teknologien fungerer for å holde svette vekk fra huden din slik at du holde seg kjølig, tørr og komfortabel under de mest krevende treningsøkter. Trygg stash dine nødvendigheter eller liten mediespiller i linn stash lomme.

Egenskaper:

Beskjæres trening tights

Fuktighetskontroll med ASICS MotionDry teknologi

Elastisk, lett

Ergonomiske sømmer for optimal komfort

Stash lomme i bukselinningen

sublimert print

Reflekterende ASICS logo detalj

spesifikasjoner:

Materiale:

82% Polyester, 18% Elastane 208 gsm


Kjøp dine favoritt Dameklær modeller og nyt fitness. Du har rett til å returnere innen 30 dager hvis du ikke er fornøyd med kjøpet av Asics Crop. Hvis du er i tvil om å kjøpe Asics Crop, ta kontakt med vårt team av fagfolk i fitness via telefon eller e-post.

Spesifikasjoner Asics Crop

Lengde
Tre kvarter
Farge
Gul
Funksjoner
Reflekterende detaljer
Strekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up