up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Born Living Yoga

LEGGINGS

LEGGINGS

TOPP

TOPP

T-SKJORTER

T-SKJORTER

SEKER

SEKER

TRENINGSUTSTYR

TRENINGSUTSTYR

HERREKLÆR

HERREKLÆR

Avdelinger

Bagger og Sekker

Dameklær

Damesko

Fitnessutstyr

Herreklær

Kroppsbyggingsutstyr

Allt( Born Living Yoga )

Born living yoga

Born Living Yoga er et aktivt sportstøymerke som tilbyr et bredt utvalg av yogaklær og fitnessutstyr for menn og kvinner. Dette merket ble grunnlagt i 2017 av Arianne Puig og hennes sønn, Álvaro Roca, og er lokalisert i Madrid, Spania. Dette merket ble opprettet da grunnleggeren oppdaget mangelen på athleisure-alternativer, så de begynte dette merket for å tilby høykvalitets yogaklær og tilbehør laget av miljøvennlige materialer. Snart ble dette prosjektet berømt over hele verden på grunn av design, kvalitet, innovasjon og trend. Deres mål er å fremme velvære og fysisk trening for et sunt og lykkelig liv.
Born Living Yoga leder folk til en riktig treningslivsstil gjennom sitt klær og oppmuntrer dem til å følge en sunn og fit livsstil. Produktsortimentet av Born Living Yoga inkluderer skjorter, leggings, topper, yogamatter og mye mer. Deres aktive sportstøyprodukter tilbyr en stor kombinasjon av komfort og stil som møter kravene til yoga og fysisk trening.

Yogaklær og tilbehør for Bron Living yoga

Born Living Yoga leggings er berømte over hele verden på grunn av sine komfortable og stretchy materialer, som leverer fleksibilitet og komfort ved bevegelse under forskjellige yogaposter og øvelser. Born Living Yoga mat består av mange forskjellige materialer som leverer en komfortabel og stabil overflate som hjelper til med å lindre kroppen og gir riktig trekkraft under forskjellige yogabevægelser. Born Living Yoga topper er skapt for å levere komfort, riktig bevegelse, pusteevne og stil. Disse yogatopene har egnede ventilasjonsegenskaper for å hjelpe til med å regulere kroppstemperaturen og holde deg avslappet under økten. Veskene deres er spesialdesignede sekker som leverer en passende og enkel måte å bære og lagre yoga-tilbehøret ditt. Born Living Yoga fitnessutstyr inkluderer flasker og øvelsesbånd som hjelper deg å oppnå fitnessmålene dine mer effektivt og holde deg hydrert. Born Living Yoga menns klær leverer komfort, et bredt utvalg av bevegelse og funksjonalitet under yogatrening og andre fysiske øvelser. Yogamennsklær inkluderer jakker, bukser, skjorter og mye mer. Born Living Yoga kvinners klær hjelper til med å tilpasse de unike bevegelsene og stillingene som er involvert i yoga, samtidig som de tillater pusting med stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk