up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall BH High Control Sports

Casall BH High Control Sports

Casall BH High Control Sports

Casall BH High Control Sports

Casall BH High Control Sports

plus
Casall

Casall BH High Control Sports

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Casall BH High Control Sports

Dette er vår ultimative sportsbjelke for høyt treningstrening.

Med formede sømmer for å skape en tilpasset passform, justerbare stropper foran og bak, skumforing for form og dekning, og ikke strekkfôr for maksimal støtte, vil du lure på hvorfor du noen gang gikk løpende i noe annet.


Ønsker du og kjøpe Casall BH High Control Sports? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Tops hos nett fitness butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste fitness produkter, som er tilpasset dine behov på traininn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Dameklær tilbud.

Spesifikasjoner Casall BH High Control Sports

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig bra!

-

Denne BH-en er veldig bra. Myk, behagelig og lett. Vær oppmerksom på at koppen er mindre enn vanlig størrelse.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up