up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall Lange Bukser Essential Techno

plus
Casall

Casall Lange Bukser Essential Techno

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Casall Lange Bukser Essential Techno

Vi presenterer den nye ESSENTIAL TECHNO treningsbuksen , designet med en veldig behagelig og funksjonell struktur. Den har to sidelommer med glidelås for å beskytte små gjenstander.

Den har forsterket elastisk midje med integrert løpesnor for bedre passform. Det er et veldig behagelig plagg som tilpasser seg bevegelsene dine. Den har produsentens logo foran.

Den er laget av super stretch og slitesterke stoffer som nylon og elastan. Det er et vann- og smussavvisende plagg takket være intervensjonen med fluorkarbonfri DWR. Beskytter deg mot UV-stråler.
Hvis du leter etter flotte grunnbukser for å flytte kroppen din, ser du ikke lenger.

Disse essensielle Techno-buksene er laget av vevd glidelås med håndlommer og et snor i midjen, og dette blir din tur til essensielle bukser.


Prøv å kjøpe fra den komforten av å bo hjemme fra din nett fitness butikk. Kjøp Casall Lange Bukser Essential Techno med laveste prisgaranti. Ikke vent lenger og oppdag andre lignende fitness produkter i Herreklær kategorien som kan supplere din bestilling, traininn tilbyr en effektiv leveringstjeneste.

Spesifikasjoner Casall Lange Bukser Essential Techno

Lengde
Lang
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up