up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Casall Yoga Block Natural Cork

plus
Casall

Casall Yoga Block Natural Cork

Produktbeskrivelse Casall Yoga Block Natural Cork

Finn balanse og nyt den naturlige karakteren og støtten til Casall korkyogablokk.

PVC-fri.


Ikke vent lenger og kjøp Casall Yoga Block Natural Cork med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til traininn kan du finne andre Blokker, rullere og plattformer produkter i kategorien Kroppsbyggingsutstyr som kan supplere din bestilling. Kjøp Casall Yoga Block Natural Cork og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Blokker, rullere og plattformer tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Casall Yoga Block Natural Cork

Farge
Brun
Produkttype
Blokker

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up