up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Craft Core Fuseknit

plus
Craft

Craft Core Fuseknit

Produktbeskrivelse Craft Core Fuseknit

Lett og behagelig Fuseknit-tee designet for trening med høy intensitet.

60% polyester, 40% polyamid.Alle fitness produktene i kategorien T-skjorter har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos traininn kan du finne en full katalog over Dameklær produkter fra Craft. Prisene på Craft Core Fuseknit er 18.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Craft Core Fuseknit

Typer av ermer
Kortermet
Farge
Rosa

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up