up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Funkita Free Runner 7/8

plus
Funkita

Funkita Free Runner 7/8

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Funkita Free Runner 7/8

En smigrende passform som skinner til kroppen din og lar deg bevege deg med letthet.

Vår.

Free Runner tight har blitt designet for å sikre at du føler deg kald og behagelig.

mens du treffer sporet.

Fungerer en midterstigende dobbeltsidig midjebånd for komfort.

og støtte og sikker glidelås og hemmelig intern lomme.Elsker du fitness? Få din Funkita Free Runner 7/8 og nyt fritidsaktiviteter med trygghet og selvtillit som Funkita gir deg. Ikke glem at vi har et stort utvalg av Dameklær for alle størrelser og værforhold. For å gi deg de mest effektive fitness modellene mulig har de fleste av våre Tights artikler blitt utviklet i samarbeid med proffene!

Spesifikasjoner Funkita Free Runner 7/8

Lengde
Midi
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up