up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Gymstick Aqua Medium

plus
Gymstick

Gymstick Aqua Medium

Produktbeskrivelse Gymstick Aqua Medium

Aqua Gymstick er en tilpasning av Gymstick, og dette innovative vannverktøyet utfordrer både muskelstyrke og kondisjonstrening.

Stasjonære, fremdrivende og omreisende øvelser i vannet kan alle utnytte bandets ekstra motstand.

Et annet smart trekk ved Aqua Gymstick er muligheten til å «rulle opp» bandene, og dermed skape større spenning.

Dette er ideelt for catering for forskjellige styrke- og kondisjonsnivåer, spesielt i et treningsformat for vann.

Opprinnelsesland: Kina.

Produkt (cm): 117x3x3.

Produkt (kg): 0,42.

MATERIAL: Glassfiber, PU, gummi, latex og nylon.

Inkluderer: Bæreveske.
Kjenner du alle funksjonene til Gymstick Aqua Medium? Hos traininn velger vi fitness artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Fitnessutstyr artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Treningsstrikker kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Gymstick er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av fitness ekspertene!

Spesifikasjoner Gymstick Aqua Medium

Farge
Svart
Motstand
Medium

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up