up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Herreklær fitness

Herreklær fitness

Finn et bredt utvalg av Herreklær-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Herreklær

Merkevarer av Herreklær

Hvordan velge treningsklær for menn?

Jakker: En jakke er et perfekt varmt plagg som vanligvis brukes når du skal på trening i kaldt vær. En jakke brukes for å holde seg koselig. Jakker er laget av skinn, bomull og ull. Den laminerte membranjakken er vanntett.

Bukser: Buksene for trening er laget av fukttransporterende stoffer for å holde svetten unna under treningsøktene. Den er forlenget fra midjen til ankelen slik at den gir deg skikkelig dekning under ulike treningsaktiviteter.

Poloskjorter: En poloskjorte er en uformell T skjorte og mange elsker den å ha på seg under trening. En poloskjorte er et lett og behagelig klesplagg for treningsøkter. Den er laget av strikket bomull som hjelper til med å holde fuktighet borte og holde deg tørr. Poloskjorter er designet som sportsskjorter for menn som tennis, golf og polo.

Sokker: Sokker er også en del av treningsklær. Sokker som er laget med fukttransporterende stoff er best å bruke til daglige treningsøkter. Sokker gir føttene dine beskyttelse, temperaturregulering og fuktighetskontroll.

Gensere: Genseren brukes som behagelige sportsklær om vinteren. Du holder deg varm i kalde temperaturer, og du ser også moteriktig ut. Sweatshirtene er lange langermede gensere og er vanligvis laget av bomullsstoffmateriale.

T skjorter: En kortermet skjorte gir deg et ekstra lag med komfort under sommertrening. De er svært pustende og er laget av bomull.

Strømpebukser: Strømpebukser er et klesplagg som brukes til å ha på seg under trening fordi det elastiske materialet bidrar til å holde deg komfortabel under ulike treningsaktiviteter. Trange treningsøkter er laget av tynt stretchy materiale som gir deg frihet til raske bevegelser. Strømpebukser dekker bena slik at de kan holde deg varm om vinteren. Velg tights som gir en tettsittende, men komfortabel passform.
Du kan kjøpe en treningsdress fra Reebok , Adidas , Leone1947 , Under Armour , Lonsdale , og Kappa .

Mer om herreklær:
Finn klær som kimonoer, ansiktsmasker, vester, armbånd, belter, morgenkåper, pannebånd og capser, baselag, jumpsuits og arm og benvarmere.

Å velge riktig treningstøy for menn er avgjørende for å sikre komfort, ytelse og motivasjon under trening. Her er noen tips for å hjelpe deg med å velge riktig treningsantrekk:

Tenk på aktiviteten : Bestem hvilken type trening eller aktivitet du skal gjøre. Ulike treningsøkter kan ha ulike krav til klær. Løpeantrekk kan for eksempel avvike fra treningsklær eller yogaklær.
Fukttransporterende stoffer : Velg treningsklær laget av fuktighetstransporterende materialer som polyester eller syntetiske blandinger. Disse stoffene hjelper til med å transportere svette bort fra huden, og holder deg tørr og komfortabel under trening.
Pusteevne : Se etter klær med god ventilasjon, for eksempel meshpaneler eller pustende stoff, for å tillate luftstrøm og forhindre overoppheting.
Passform : Velg treningstøy som sitter behagelig, men ikke for løst. Klær som er for trange kan begrense bevegelsen, mens klær som er for løse kan være tungvint og komme i veien.
Alternativer for lagdeling : Vurder å legge treningsklærne på lag for allsidighet. Dette lar deg tilpasse klærne dine til temperaturen og anstrengelsesnivået ditt.
Sømløse eller flatlock sømmer : Se etter treningsklær med sømløs eller flatlock sømkonstruksjon for å minimere gnagsår og irritasjon under bevegelse.
Demping og støtte : Velg treningssko med riktig demping og buestøtte for din spesifikke aktivitet. Løpesko bør for eksempel gi tilstrekkelig demping for støt, mens cross treningssko gir mer sidestøtte.
Stil og komfort : Selv om funksjonalitet er avgjørende, kan det å føle seg trygg og komfortabel i treningsantrekket øke motivasjonen. Velg stiler og farger som du liker.
Kompresjonsutstyr : Kompresjonsklær kan bidra til å forbedre sirkulasjonen og redusere muskeltretthet under intense treningsøkter. Vurder kompresjonsshorts, skjorter eller leggings hvis du deltar i aktiviteter med høy intensitet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk