up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Krf High Density Airtec

Krf High Density Airtec

plus
Krf

Krf High Density Airtec

Produktbeskrivelse Krf High Density Airtec

Utvendig i høy holdbarhet PU.

Airtec langvarig høy tetthet struktur.

Forsterkning i syntetisk bomull og polyester for å kunne utøve større styrke.

Designet for alle kampsporter.

Målinger:

75 x 35 x 15 cm.


Med Krf High Density Airtec, det garanterer det beste fitness utstyr. I tillegg til traininn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din fitness butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Krf. Vårt team av fitness eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Combat sport equipment tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Krf High Density Airtec

Farge
Svart
Rød
Produkttype
Skjold

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up