up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Krf Logo

Krf Logo

Krf Logo

plus
Krf

Krf Logo

Produktbeskrivelse Krf Logo

Lær eksteriør.

Laminert syntetisk interiør.

Høy tetthet struktur.

Håndlaget mold i super eva.

Dobbel velcro PU-lukning.

Ekstra polstring i shinens område for større sikkerhet.


Ikke vent lenger og kjøp Krf Logo med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til traininn kan du finne andre Kropps beskyttelse produkter i kategorien Combat sport equipment som kan supplere din bestilling. Kjøp Krf Logo og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Kropps beskyttelse tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Krf Logo

Farge
Svart
Produkttype
Leg Beskyttelser

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up