Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Lacoste

Lacoste
Om Lacoste
Hovedkontoret til Lacoste er i Frankrike, og det er et ikonisk merke som kombinerer stil, sofistikasjon og sportsarv. Med sitt signaturkrokodillelogo har Lacoste blitt synonymt med tidløs eleganse og uovertruffen kvalitet. Etablert i 1933 har merket siden da forført verden med sine finpolerte motetilbud. Hos Traininn er vi stolte av å vise frem et bredt utvalg av Lacoste-produkter, så du kan omfavne essensen av sportslig chic. Lacoste har skrevet seg inn i moteverdenen som et merke som eksisterer som et eksempel på sportslig eleganse. Fra sko til klær og tilbehør, reflekterer hvert produkt merkets dedikasjon til tidløs stil og uovertruffen håndverk. Hos Traininn er vi glade for å tilby et omfattende utvalg av Lacoste-produkter, slik at du kan omfavne essensen av sofistikasjon og gjøre et varig inntrykk hvor som helst du går. Lacoste er et arv av sportslig eleganse

Lacoste-sko er et perfekt fusjon av komfort og trendsettende design. Laget av premiummaterialer, tilbyr hver sko superior holdbarhet og utmerket støtte. For sportsentusiaster er Lacoste sportsko de ultimate følgesvennene. Som kombinerer kantet teknologi med moderne æstetikk, er disse skoene konstruert for å forbedre ytelsen din. Lacoste sportsko gir optimal støtte og komfort under treningsøktene dine. Forbedre din atletiske ferdighet mens du utstråler en ubekymret stil med disse dynamiske skoalternativene. Lacoste sportspoloen er en tidløs garderobestandard som glir lett over fra atletisk funksjonalitet til finpolerte moter. Laget av premiumstoffer, tilbyr disse poloene utmerket komfort og pusteevne. Det ikoniske krokodillelogoet pyntet hver del, som et vitnesbyrd om merkets rike sportsarv. Uansett om du er på golfbanen eller bare søker et avslappet, men sofistikert utseende, er Lacoste sportspoloen et eksempel på sporty eleganse. Lacoste-vesker utstråler en følelse av subtil luksus, som kombinerer praktisitet og sofistikert design. Med romslige kompartimenter og holdbare materialer, passer Lacoste-vesker daglige nødvendigheter mens de løfter antrekket ditt. Lacoste herrekolleksjon fanger essensen av mote med sine slekte og allsidige design. Fra finpolerte poloer til tilpassede bukser og yttertøy, reflekterer hver del stil og oppmerksomhet på detaljer. Lacoste damekolleksjonen tar hensyn til sine fine silhuetter og moderne design. Laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, omfavner Lacostes kvinneklær et tidløst æstetikk mens de tar med seg moderne trender. Forbedre garderoben din med disse sofistikerte bitene, og la stilen din skinne. Lacoste treningsdrakt-kolleksjonen tilbyr den perfekte blandingen av atletisk ytelse og moderne stil. Laget av høykvalitetsmaterialer, tilbyr disse treningsdraktene optimal komfort og bevegelsesfrihet. Oppgrader athleisure-spillet ditt med Lacoste treningsdrakter og opplev den perfekte balansen mellom sport og stil.