up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Leone1947

Leone1947

Allt ( Leone1947 )

Om Leone1947

Leone1947 er et ærefullt merke som ligger i Italia. Det er et av de ledende merkene som er kjent for å utvikle det beste utstyret og sportstøyet og eksportere i kampidretter. Merket ble grunnlagt i 1947, og det forener arv og kvalitet og lager produkter for kickboksing, MMA, boksing og mer. Fra hansker og hodeutstyr til treningstøy har alle utstyret spesielle design og moderne stoffer. Klærne sikrer både stil og ytelse. Leone1947 forplikter seg til idrettsutøvere og sportsfagfolk gjennom sponsorater og støtter kampidrettens samfunn. Merkets involvering i kampidrett understrekes gjennom disse samarbeidene og sponsorater. Med en rik historie i italiensk håndverk fokuserer den på skapelse og styrker stadig kjemper på ulike nivåer. Det hjelper dem å øke styrken og kjempe for suksess i ringen. Det støtter kjemperne i deres bestemmelse om å nå sine mål. Håndverk ligger i hjertet av Leone1947, med stor oppmerksomhet på detaljer og spesielle treningsteknikker som den offisielle merkevaren for sine elementer. Innovasjon og stil er nøkkelelementene i Leone1947-merkets identitet. Ved hjelp av avanserte stoff som puster, unike design, er alle produktene nøye vurdert for å tilby den beste mulige atletiske opplevelsen.

Leone1947-samling av sportstøy og utstyr

Leone1947 kamphansker kan motstå krevende bruk og tilby beskyttelse til brukerens hender. De skal lages av høykvalitetsstoffer som kan tåle effekten, friksjon og slitasje som er knyttet til kampøkter eller konkurranser. Leone1947 duffelvesker kan brukes til ulike formål, som gymbesøk, reise, sport eller utendørsaktiviteter. Noen poser har kofferter eller lommer for ulike elementer, noe som forbedrer deres nytte. Leone1947 munnbeskyttere tillater enkel luftstrøm og klart samtaler under sportstreninger. Den robuste munnbeskytteren bevarer formen og verdien over tid. Høykvalitetsstoffer og riktig bygging bidrar til en lengre levetid. Leone1947 speedballs tilbyr fleksible innstillinger for å endre spenning, måling og vinkel på ballen, noe som gir tilpassede treningsopplevelser basert på brukerens preferanser og ferdighetsnivå.
Leone1947 herreklær er laget med funksjonalitet i tankene. Glidelåser, lommer og kofferter er strategisk plassert for enkel tilgang til utstyr og utstyr. Klær kan også ha egenskaper som styrker knær, albueflekker og ventilasjonsvalg. Leone1947 dameklær tilbyr beskyttelse mot miljøfaktorer og potensielle risikoer. Dette kan ha brannsikre stoffer, insektmiddelbehandlinger og klær som gir beskyttelse mot elementene. Kampklær skal være enkle å rengjøre og opprettholde, selv i krevende miljøer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk