up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy

Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy

plus
Nike

Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy

Nike Flyknit Indy Sports Bra gir strøk og støtte, og tar et signal fra Flyknit-fottøy, som passer til din form i et enkelt lag med mykt stoff. Dens subtile V-halsdesign og tynne justerbare stropper gir et feminint utseende til dette kunstverkets arbeid.

Egenskaper:

Flyknit-konstruksjonen integrerer områder av strekk og støtte.

Subtile V-halsdesign og tynne stropper for et feminint utseende.

Justerbare stropper for tilpasset passform.

Minimale sømmer for en jevn følelse mot huden.

spesifikasjoner:

100% NYLON


Dra nytte av våre tilbud på Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy. I vår nett fitness butikk, hos traininn har vi de beste produktene sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten vanskeligheter og med de beste fitness utstyret. Du kan også besøke andre fitness kategorier og finne produkter av merket Nike til den beste prisen.

Spesifikasjoner Nike Medium Support Sports BH Flyknit Indy

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig behagelig sports-bh

-

Dette er superkomfortabelt og forblir satt. Jeg liker at du kan justere stroppespenningen ettersom mange design har faste stropper i denne stilen. Et annet pluss for meg er at det ikke er noen kroker som graver i ryggen min når jeg løper med en pakke. Har fint bredbånd og passer godt med god dekning. Vil anbefale og kjøpe igjen.

Sports bh

-

Hardt stoff, ingen brystet polstring, veldig fint

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up