up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Nike Sko Metcon Flyknit 3

plus
Nike

Nike Sko Metcon Flyknit 3

Produktbeskrivelse Nike Sko Metcon Flyknit 3

Fleksibel, lett og spesielt designet for CrossFit , Nike Metcon Flyknit 3 har alt du trenger for å gjennomføre intense, effektive treningsøkter. Disse treningsskoene har fått en stor oppgradering i hæl- og midtfotområdet for å gi deg større stabilitet i et bredt utvalg av fysiske aktiviteter og omgivelser.

Ved hjelp av det avanserte Flyknit-nettet har Metcon Flyknit 3 en øvre del som puster veldig godt og tilpasser seg foten som en sokk. Disse skoens støvlelignende design er supplert med en polstret hælkrage for å gi føttene mer komfort. I tillegg gir Flywire blonder system , vevd med Vectran filamenter, en høy støtte ideell for å holde foten alltid på plass.

For å gi Metcon Flyknit 3 større holdbarhet , har Nike besluttet å tilby TPU-forsterkninger på tåhetten og sidene, som er integrert i en slitesterk gummi yttersåle med lav profil som holder føttene på bakken uansett hvor hardt treningstempo. Tri Star-mønsteret på sålen, designet for å omfavne føttene for å gjøre tauklatring lettere, gir deg også enestående trekkraft på asfalt, betong og andre urbane overflater.
Nike Metcon Flyknit 3.

Treningssko til kvinner.

STABILBYGGET OG FORBEDRET KOMFORT.

Den mest komfortable Metcon til dags dato, gir Nike Metcon Flyknit 3 Women's Training Shoe den fleksible pusten i en Flyknit øvre med en oppdatert krage for komfort.

Dens fall i mellomsåle fungerer sammen med fast gummi i hælen for å gi holdbarhet og stabilitet for høy intensitetsintervaller.

Flyknit øvre gir slitesterk, men lett fleksibilitet.

Stretch woven bootie gir en sokk som passer.

Fast gummi i hælen gir holdbarhet og stabilitet.

Syntetiske overlegg i store slitasjeområder som tå og sidevegg øker holdbarheten.

Flywire-teknologien integreres i snørebåndet på midtfoten for en dynamisk passform som bidrar til å holde foten på plass uten å begrense den naturlige bevegelsen.

Sticky gummi i forfoten gir utmerket trekkraft der du trenger det mest.

Tynn webgummi i midtfoten brytes opp fra yttersålen til øvre for å motstå slitasje.Oppdag alle Damesko produkter som du kan finne hos traininn som Nike Sko Metcon Flyknit 3. Kjøp nå Nike Sko Metcon Flyknit 3 og spar mye penger på Trainers produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Nike vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Nike Sko Metcon Flyknit 3 og andre sporter i vår fitness butikk? Takket være traininn kan du nå se et enormt utvalg av Damesko artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Nike Sko Metcon Flyknit 3

Farge
Grå
Svart
Anbefalt Bruk
Fitness

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Fine treningssko

-

Fine treningssko

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up