up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Odlo Zaha Tight

Odlo Zaha Tight

plus
Odlo

Odlo Zaha Tight

Produktbeskrivelse Odlo Zaha Tight

Egenskaper:

Warpknit teknologi for fri bevegelse

Lyshet og fleksibilitet

Flytende i feminin form

spesifikasjoner:

Hovedmateriale: 76% PA, 24% EL


Kommer du til å kjøpe Odlo Zaha Tight? Alle produktene fra Odlo har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Odlo Zaha Tight og motta den innen få dager. Vårt mål hos traininn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av fitness utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Odlo Zaha Tight

Lengde
Lang
Farge
Rød
Strekk

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up