up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Puma Sports-Bh Density

Puma Sports-Bh Density

Puma Sports-Bh Density

Puma Sports-Bh Density

Puma Sports-Bh Density

plus
Puma

Puma Sports-Bh Density

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Puma Sports-Bh Density

Egenskaper:

Støtte: Høy effekt med tri tetthetsstøtte for formgivning og komfort

Passform: Myke, flatbinde stropper med justerbar baklukking for enkel bruk

Komfort: Plysj elastisk bånd og myke bånd

spesifikasjoner:

Materiale:

Hovedmateriale 1: 85% polyester 15% elastan dobbel strikket finish: Bio-basert wicking-finish 270,00 g / m FUN / 001; PS / 01 CF / 002 stykke farget


Oppdag Puma Sports-Bh Density på lager og til best pris. Besøk traininn, din nettbutikk med fitness utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Puma Sports-Bh Density nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Puma Sports-Bh Density

Farge
Blå

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God fiksering

-

Jeg er veldig fornøyd med denne toppen, det tok meg en stund å veilede meg med størrelseskartet, men endelig hadde jeg rett. Holdet er veldig bra, perfekt for å løpe.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up