up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

R-evenge Beskyttelsesmaske Basic

plus
R-evenge

R-evenge Beskyttelsesmaske Basic

Produktbeskrivelse R-evenge Beskyttelsesmaske Basic

Maske i Lycra "OEKOTEX" for å beskytte nese og munn, vaskbar og gjenbrukbar. Hele Revenge Mask Superior-linjen er 100 % utsatt for en 90° soppdrepende vask og behandlet med:

Antibakteriell, antimikrobiell og vannavvisende.

Behandlingene er PERMANENTE (den antibakterielle og vannavstøtende virkningen opprettholdes etter et ubegrenset antall vask) og SERTIFISERT (klikk på knappen nedenfor for å åpne dokumentet).

Det anbefales å vaske masken etter maksimalt 12 timers bruk.

Ørekroken er elastisk og den er en fortsettelse av maskestoffet, som vi har påført et ørehull på. Masken er derfor blottet for strikk og snorer, så den forårsaker ikke overdreven trykk og smerte på ørene, selv etter langvarig bruk av masken.Spesifikasjoner:

Sammensetning:
33 % poliamid 6,6 – 33 % poliester
11 % lycra – 23 % elastan
32 cm (kan variere opptil 0,5 cm)
Størrelse 34 cm (kan variere opptil 0,5 cm)


Omsorg:

Håndvask på 40°
Varmtørking (hårføner) anbefales for å reaktivere den vannavstøtende behandlingen. Filtreringskapasiteten forblir uendret etter vask.Hos fitness butikken, traininn, kan du finne forskjellige størrelser av R-evenge Beskyttelsesmaske Basic og en variasjon av ulike farger. I tillegg kan du fullføre din bestilling med produkter relatert med R-evenge Beskyttelsesmaske Basic som kategorien Herreklær fra vår nett fitness butikk. Les våre eksperters veiledingsguide om fitness utstyr, i tillegg til R-evenge Beskyttelsesmaske Basic omtalene.

Spesifikasjoner R-evenge Beskyttelsesmaske Basic

Farge
Svart
Skjønn
Mann
Alder
Voksen

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up